Med mål om å akselerere innovasjonssatsingen har Deloitte valgt å utvide samarbeidet med 657 Oslo. Selskapet er en av verdens største leverandører av profesjonelle tjenester med nesten en kvart million ansatte i over 150 land.

657 Oslo er på sin side Norges største kontorfellesskap for kreative entreprenører med sine 220 kreative medarbeidere fra 85 selskaper. De ble kåret til Nordens beste «coworking space» av Nordic Startup Awards i 2018. 

Vil ta større risiko

Sammen med tankesmien Center for the Edge (C4E) utvikler Deloitte ny forskning, nye tilnærminger til business transformasjon, og er sparringspartner for styrer og CEOs verden over.

Deloitte ønsker nå å styrke seg lokalt, og da er en investering i et partnerskap med et miljø som 657 Oslo viktig, sier Frode Strand Nilsen i Deloitte. Målet er å inspirere og fremme nye ideer og løsninger, både for kundene og internt i Deloitte.

– Vi skal mer ut av vår komfortsone, ta større risiko og inkludere fra kreative problemløsere i vårt arbeid. 657 er et litt annerledes, mangfoldig  miljø som vi kan invitere våre kunder til. Sammen får vi tilgang til kreative eksperter som kan legge til rette for workshops med, eller for oss, legger  Cecilia Flatum, partner i Deloitte Norge til.

– Det beste er nok at vi kommer tettere på startup-miljøet, slik at vi kan lære og legge til rette for etablering av egne startins i Deloitte. I tillegg gir 657 Deloitte-medarbeidere både et annet sted å jobbe fra og mulighet til å bli inspirert av deres events og faglige arrangementer, fortsetter Flatum.

Gir muligheter for gründerne

657 Oslo opplever på sin side et økende behov fra etablert næringsliv til å knytte seg til gründerhuber og kompetansehus. De har derfor ansatt Kirsten McLoud i stillingen som Head of Corporate Partnerships – nettopp for å hjelpe selskaper som Deloitte med å innovere og tilrettelegge for fruktbare samarbeid mellom store selskaper og gründerne på huset.  

– Enkelt sagt tenker nok vi, som entreprenører selv, litt annerledes enn andre aktører. Her på 657 mener vi at samarbeid er den nye konkurransen og den eneste veien fremover, sier Camilla Watz Johannessen, CEO hos 657 Oslo.

– Vårt community er interessert i å lære fra Deloitte, og nå gir vi coworkerne muligheten til å jobbe med eller pitche sine selskaper til dem, som igjen kan gi uante utfall. Vi er glade for å samarbeide med Deloitte og å kunne skape muligheter for både gründere og etablert næringsliv, fortsetter hun. 

– Vi opplever at Deloitte er utrolig ivrige etter å fornye seg, lære og tenke nytt. Det liker vi! avslutter hun.