Disse nettbutikkene er folkets favoritter

Skjønnhet og mote topper kåringen av “Folkets Nettfavoritter”, men en liten paintball-butikk kom som et skudd blant nykommerne.

For sjette år på rad har det norske folk stemt frem sine nettfavoritter. Hele 60 000 stemmer kom inn i Posten og Brings kåring “Folkets Nettfavoritter” i kategoriene store, mellomstore og små bedrifter.

I skarp konkurranse med over 1400 andre nettbutikker stakk BliVakker av med seieren for store bedrifter, Floyd for mellomstore og PBstore for små bedrifter.

– Det er nesten ikke overraskende lenger, men like fullt imponerende at BliVakker topper listen. Som Folkets Nettfavoritt fire år på rad må de kunne sies å være norgesmestere i e-handel, sier Gunnar Henriksen, direktør for Ehandel i Posten og Bring i en pressemelding.

Motebutikken Floyd var nær ved å vinne i fjor, og i år var det endelig klaff.

– Floyd har virkelig stått på for å engasjere kundene sine og det er morsomt å se deres delikate og inspirerende nettside, sier Henriksen.

I kategorien små nettbutikker var det PBstore som stakk av med seieren. De startet i det små med paintball, men fører nå produkter innenfor både paintball, airsoft, taktisk utstyr og jakt og fritid segmentene.

– PBstore er et flott eksempel på det store mangfoldet av nettbutikker i Norge. De er mindre enn de store, men veldig populær blant kundene sine, sier Henriksen.

Prisene blir delt ut på LOAD.18, Bring sin egen netthandelskonferanse som arrangeres den 13.september.

 

Slik kåres vinnerne

  • Alle nettshoppere har denne våren kunnet stemme på sin nettfavoritt på Postens hjemmeside.
  • De med flest stemmer i sin kategori vinner.
  • Alle norske nettbutikker med minst en stemme under kåringen, har gått videre i kåringen av de øvrige netthandelsprisene som deles ut under LOAD.18 13. september.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »