Norges største minilager, City Self-Storage som er en del av børsnoterte Self Storage Group, skal i samarbeid med Unloc, forenkle kundenes hverdag ved å la dem åpne lageret med kun et tastetrykk. 

I en travel hverdag ønsker folk å spare inn tid der det er mulig, og det er ingen unntak når det kommer til leie av lagerrom. Et minilager skal føles som et ekstra rom du har enkel tilgang til. Et sted du kan svippe innom etter jobb for å plukke opp skiene, eller raskt kan hente hagemøblene på årets første ordentlige vårdag. Det skal ikke ta mer enn fem minutter å hente tingene dine. 

Sikkerhet og kundeopplevelser

— Teknologien til Unloc gir oss muligheten til å tilby enda bedre kundeopplevelser. Unloc-appen gir våre leietakere raskere adgang. Den gir en større frihet til å kunne enkelt og trygt dele adgang med andre. Sikkerhet er noe vi setter veldig høyt, og det blir lettere for kunden å beholde oversikt over sine nøkler når de tar i bruk Unloc, sier Fabian Søbak, gründer og daglig leder i City Self-Storage (Self Storage Group ASA). 

Tidligere har kundene til City Self-Storage vært nødt til å enten huske på adgangskoden sin, eller bruke tid på å finne den frem blandt e-postene sine. Nå slipper de å tenke på det. Teknologien til Unloc gjør det mulig å åpne lagerdøren med et sveip i Unloc-appen. City Self-Storage og Unloc har en felles visjon; vi som forbrukere skal ikke bruke dyrebar tid på logistikk. Nøkkel på mobilen skal forenkle kundehverdagen, samtidig som det gir frihet til å dele tilgang med andre som skal slippes inn. 

Unloc-appen gjør det mulig å dele tilgang med andre ved behov. Du kan eksempelvis gi permanent tilgang til et familiemedlem, eller en tidsbegrenset nøkkel til et flyttebyrå gjennom appen. I stedet for å dele ut koden til en fysisk lås på minilageret, blir sikkerheten bedret ved at appen gir klar oversikt over hvem som har adgang til enhver tid. Når leieforholdet avsluttes slettes nøklene automatisk. 

To spennende aktører som “klikker”

— City Self Storage har på imponerende vis posisjonert seg som en leder i Norge. Unloc sitt oppdrag er å gjøre livet enklere for alle med en inngangsdør. Det er helt fantastisk at teknologien vår også kan skape mer frihet for de som benytter selvbetjente minilagre, avslutter Kris Riise, gründer og daglig leder i Unloc.

Unloc AS er et norsk teknologiselskap med 33 ansatte som har levert 1 million døråpninger siden oppstarten i 2017.  Gründerne mener at Unloc revolusjonerer hvordan nøkler brukes og deles, en oppfatning som nok også deles av investorene, deriblant Axel Johnson, Nordens største forbruker-, handels og servicevirksomhet.