Hva om du kunne skalere dobbelt så raskt?

Lønnsomt – men både utfordrende og spennende

Det er ingen tvil om at de som kommer til å lytte til Jeff Abbott og Chris Yeh førstkommende onsdag på den eksklusive «OIL Masterclass Special Innovation Happening» kommer til å bli utfordret. Kanskje til og med frustrert og usikre. Men muligheten for å finne nye veier og attraktiv business vil tiltrekke coronatrøtte innovatører.

Det er en kjent sak at det er vanskelig å lykkes med en startup, og mye vanskeligere har det vært det siste året. Så det er lett å tenke seg at dersom man overlever, så bør man være fornøyd. Men hva da hvis kundene strømmer på? Skal man bremse utviklingen, eller ty til «Blitzscaling»?

Do or die

Boken om Blitzscaling er skrevet av Reid Hoffmann og Chris Yeh, og Jeff Abbott er «Founding partner» i «Blitzscaling Ventures» og «Managing partner» i Global Scaling academy. Når Open Innovation Lab of Norway i samarbeid med NorBAN inviterer til seminar med dette knallsterke mannskapet, er det duket for helt nye tanker for mange – til og med kontradiksjon av alt man tidligere har styrt etter som næringsdrivende.

Her gjelder det å spenne på seg sikkerhetsbeltene og holde på hatten, for man vil ikke bare møte seg sjøl i døren, man bli utfordret på det aller meste man tidligere har tenkt var «riktig» businessdrift.
Det tas til orde for helt nye måter å tenke på, og en risikovillighet og djervhet som ligger langt unna den forsiktighet og langsiktige tenkingen man ellers blir oppfordret til.

Du vil bli vist en måte å korte ned veien fra idé til verdi, og du får en detaljert – om enn ganske så utfordrende kjørebok som viser vei gjennom et nytt og spennende landskap. Du får kjennskap til 3 innovasjonsgrep du bør fokusere på i 2021, og du vil oppdage muligheter du kanskje ikke viste at du og din business hadde.

Venture

Scott Johnson vil dessuten åpne døren inn til et av verdens ledende Venturemiljøer, og skal fortelle om hva som virkelig teller når verdens ledende Private Equity-selskaper skal gjøre sine valg. Hvem skal de støtte, og hvem faller igjennom?

Det blir mye å lære på denne spesialutgaven av Oil Masterclass, og ikke minst får du innblikk i helt nye måter å tenke ekspansjon på. Det er lett å la seg forlede til å tro at når man endelig ser at startup`en begynner å vokse, og du ser pilene peke den riktige veien, så er du i mål. Men det er du ikke. Det er nettopp da du må være på vakt, og ikke minst vise en djervhet og en vilje til å satse som ikke bare er sterkere enn du har sett for deg – men som på flere punkter går stikk imot de du er blitt fortalt tidligere.

Regler brytes

«Det er ingen regler her – vi forsøker å få noe gjort», skal Thomas Edison ha sagt. Men det er ikke det du vil få høre på dette webinaret. Du vil kanskje få en skikkelig «eyeopener», men ikke til et regelløst, formålsløst landskap. Nei, du vil tvert imot møte et narrativ som vil utfordre deg, og pålegge deg et helt nytt sett regelverk – men mulighetene du får se, vil langt overskride utfordringene. Nysgjerrig? Da er det bare å allerede nå følge en av de «nye» reglene, nemlig å ikke nøle, men «kaste seg på» påmeldingsknappen – og gi deg inn på vandringen – eller kanskje heller løpet – mot nye og spennende mål.

 

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »