Posten Norge som i fjor ble kåret til Norges mest innovative virksomhet og som i årets utgave beholder en sterk pallplassering er på jakt etter en dyktig IT arktitekt med lyst til å være med å bygge fremtidens arkitektur for alt det spennende som skjer på netthandelsfeltet.

Den 373 år gamle statlig eide aktøren med nesten 15 000 medarbeidere fortsetter å imponere med sin evne til å omstille seg på innovativt vis også i disse Korona tider. I april kom det frem at de i løpet av knappe fire uker, i et tett samarbeid med Coop Norge fikk på plass en hjemleveringstjeneste av dagligvarer for koronarammede kunder som dekket store deler av landet. Løsningen koblet Postens styrke som landsdekkende distributør med Coop’s like landsdekkende dagligvareutsalg, – og løsningen ble utviklet på rekordtid.

Ikke alle vet at Posten Norge har lange tradisjoner som en innovativ aktør, det var Posten som i sin tid innførte de første dampskipene til Norge, og de var en pioner innen jernbaneutbyggingen. Posisjonen som en innovatør fortsetter og Posten Norge jobber målbevisst med spennende lanseringer av nye tjenester.

Jakter nå på en Chief Enterprise Architect & Deputy CIO

IT sjefen i Posten, Arne Erik Bertzen forteller at de nå er på utkikk etter en leder med erfaring fra utvikling av komplekse og sammensatte IT løsninger, og som samtidig har god forretningsforståelse og trives med å jobbe i tverrfaglige team.

– Vi ser nå at våre IT løsninger blir tettere og tettere integrert opp mot nettbutikker, teknisk produksjon hos oss (feks sorteringsmaskiner), våre ansatte, leverandører og mottagere i Norge, Sverige og Danmark. Vi er en sentral spiller i utviklingen av fremtidens moderne infrastruktur og hører gjerne fra talenter med lyst til å bli med denne utvikligen.

– Vi er nok også langt mer dynamiske enn vanlige IT avdelinger. På litt over 1 uke så lagde vi en ny maskinlæringsmodell og viste resultatet på sporingssidene og posten app. Der har vi laget en modell for trafikkmønster for de ulike pakkeutleveringspunktene og viser når det er mest trafikk. Når du går inn i app, så kan du da se når det er mest trafikk der du skal hente pakken. Dette er et covid19 tiltak.

Er du på jakt etter spennende utfordringer, har god forståelse for IT arkitektur og har ambisjoner så bør du kjenne din besøkelsestid. De går nå ut og åpner opp for dyktige kandidater til rollen som IT Sjefsarkitekt – Chief Enterprise Architect & Deputy CIO. Mer innovative virksomheter skal du lete lenger etter.

Mer informasjon om stillingen kan du få fra Posten Norge og Arne Erik Berntzen på mail til arne.berntzen@posten.no