– Kahoot! tildeles Oslo Innovation Award for den store innflytelsen de har på læring gjennom utvikling av banebrytende teknologi, sier formann i juryen, Per Saxegaard. 

Oslo Innovation Award ble i dag delt ut av DD.KK.HH. Kronprinsen og Kronprinsessen under åpningen av Oslo Innovation Week. Vinneren er Kahoot!, en norsk plattform for læringsteknologi startet av Johan Brandt.

– Denne prisen går på mange måter også til alle våre brukere. Det er de som utgjør plattformen og som skaper innholdet. På vegne av alle som bruker Kahoot! er vi idag skikkelig glade og litt stolte, sier Brandt.

Støtter opp under FNs bærekraftsmål

Prisen ble i dag delt ut for niende gang og gis til en aktør som løfter Oslo frem som en innovativ region. I år endret også juryen  kriteriene til også å inkludere FNs bærekraftsmål.

– Deres teknologi brukes av lærere og elever i mer enn 180 land, og bidrar til å revolusjonere måten vi lærer på. Selskapets arbeid støtter opp om flere av FNs bærekraftsmål, og de er slik sett et forbilde for andre selskaper, sier Saxegaard.

Kahoot! har siden selskapet ble startet for år siden opplevd en eventyrlig vekst. Den norske læringsplattformen har nå mer enn 33 millioner månedlige aktive brukere over hele verden. Microsoft var nylig en av flere internasjonale aktører som investerte tilsammen 80 millioner kroner i selskapet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here