Home Tech Blue-tech Norges mest innovative virksomhet røper hemmeligheten bak sin suksess

Norges mest innovative virksomhet røper hemmeligheten bak sin suksess

0

Nylig ble Aker BioMarine kåret til Norges mest innovative selskap i årets papirutgave av InnoMag. Vi har tatt en prat med dem for å finne ut hva de mener er oppskriften på å lykkes med innovasjon i dag.  

(Innovasjonsmagasinet får du kjøpt på utvalgte Narvesen-butikker eller på nett HER

For tredje gang på rad har Innovasjonsmagasinet, InnoMags årlige papirutgave, kåret  Norges 25 mest innovative virksomheter. I år er det bioteknologiselskapet Aker BioMarine som troner øverst på listen, noe Kristine Hartmann, leder for strategiske endringsprogram og innovasjons- og markedssjef Trond Atle Smedsrud, er godt fornøyd med.

– Dette er vi utrolig stolte av. Vi ønsker å takke på vegne av hele teamet i Aker BioMarine, sier Hartmann.

Juryen begrunner plasseringen med følgende: “Aker BioMarine er et integrert bioteknologiselskap som nærmest ubemerket har inntatt en global markedslederrolle innen krillbaserte ingredienser. Med kontroll over sin egen verdikjede med et ungt og sultent team viser de en imponerende evne til å innovere på alle plan. De har nettopp passert den første milliarden i omsetning, og med Kjell Inger Røkke og Øivind Eriksen i styret er det heller ingenting å utsette på erfaringen.”

Hva vil du si er hemmeligheten bak innovasjonssuksessen?

– Hemmeligheten består av tre faktorer; tillit, mangfold og engasjement. Det er menneskene det handler om, det er ikke nødvendigvis produktene eller teknologien, sier Hartmann.

Se hele intervjuet i klippet øverst i saken.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst