– Vi ønsker å løfte norske startups gjennom å skape en arena hvor de får mulighet til å treffe beslutningstakere som fort kan vise seg å bli deres første kunde. I tillegg vil de få mulighet til å treffe investorer, markedsføre produkter/tjenestene sine og utvide nettverket sitt, sier forretningsutvikler i Oslo Business Forum, Fredrik C. Paulshus Dehli.

(Vi opplyser om at InnoMag er mediepartner av konferansen.)

Startup villagen vil være en del av det flere tusen kvadratmeter store opplevelsessenteret forumet bygger i forbindelse med deres neste konferanse ”The Future of Technology and Sustainability’”. Konferansen vil være en del av Oslo Innovation Week som går av stablen siste uken i september.

– For å takle de store endringene og omstillingene, må Norge videreutvikle et bærekraftig startup-miljø for å kunne skape nye innovative bedrifter. Dette vil bidra til å gjøre Norge mer konkurransedyktig i den nye digitale æraen, sier Dehli.

Oppstartsbedriftene vil få muligheten til å treffe ca. 3000 deltakere, primært ledere på konferansen og den vil finne sted på det nyoppussede konferansesenteret X Meeting Point på Hellerudsletta.

– Vi ønsker å samle de ypperste i hver sin klasse og lage en midlertidig “startup-lab” under konferansen. Ettersom vi ikke har kapasitet til å ha med alle, så er det “førstemann til mølla”-prinsippet som gjelder. Vi har kun plass til 20 oppstartsbedrifter, sier Dehli.

Barack Obama til Norge

Blant talerne som inntar scenen under konferansen, finner du blant annet USAs tidligere president Barack Obama.

– Han utfyller programmet strålende med tanke på at han ledet USA i en periode verden har gjennomgått en digital transformasjon. Flere selskaper har hatt en enorm vekst, og vi har sett hvordan delingsøkonomien har tatt verden med storm, sier daglig leder i Oslo Business Forum Christoffer Omberg.

I tillegg er MIT-professor Andrew McAfee, Programleder i CNN, Richard Quest, NHH-forskere Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pederesen og tech-ekspert Silvija Seres på listen over bekreftede foredragsholdere.

 

26. september 2018 arrangeres Norges største teknologi- og ledelseskonferanse “The Future of Technology and Sustainability”.  

Ønsker din startup å ta del i Oslo Business Forums Startup Village? Ta kontakt med fredrik@obforum.no