Vi satte oss raskt ned med Seed Forum-generalen, Steinar Korsmo, som den 12. juni har slått på stortromma og invitert til festdag – og kveld. Det er første gang Operaen skal fylles med gründere, investorer og innovatører – og det meldes om over 100 talere fra over 20 land.

(Arrangementet gjøres i samarbeid med Future Insight 2030-konferansen som eier av InnoMag, Inspirator AS, står for. Kjøp billetter til begge arrangementene HER)

Den norske stiftelsen Seed Forum har bygget seg opp til å bli en av verdens største aktører innen matching av gode vekstselskaper med tidligfase risikokapital og feirer nå 15 år, med tidenes fest for endringsagenter.

Hvorfor bør norske endringsagenter kjenne sin besøkelsestid og møte opp i Operaen den 12. juni?

– Vi tror dette er årets beste anledning til å få oversikten over hva som rører seg av nye spennende ideer, og det er startups fra over 20 land som skal pitche for investorer på lobbyscenen. Hvor ellers får du like god oversikt like raskt spør han oss retorisk tilbake?

Han forteller at det også er rundt 30 akseleratorer fra over 20 forskjellige land som skal ha “reverse pitches” i regi av Oslo Business Region denne dagen.

– Det meste av norsk / skandinavisk VC-og BAN-miljø er på plass, og vi får også besøk av en rekke kjente nasjonale og internasjonale foredragsholdere. Sist, men ikke minst, avsluttes dagen med en fantastisk festforestilling i Operaens Storstue med blant annet Oslos Ordfører på første rad og Arne Hjeltnes som programvert.

Arrangementet i Operen er også et jubileumsarrangement for Seed Forum som nå er aktiv i 50+ land etter 15 år. Vi har levert mer enn 500 Seed Forumer og nesten 300 pitch treninger i disse årene i Norge og mer enn 50 land worldwide.

– Vi har levert mer enn 500 Seed Forumer og nesten 300 pitch-treninger i mer enn 50 land. Selv om det ikke er godt kjent i Norge, har Seed Forum en stor del av æren for at land som Ukraina, Moldoga, Georgia og Estland har bygget opp gode nasjonale innovasjonsøkosystemer. Dette skyldes et godt og langvarig samarbeid med det norske Utenriksdepartementet.  Som en konsekvens av dette samarbeidet og strategisk langsiktig innsats kan Seed Forum skilte med verdensledende kompetanse på å bygge innovasjonssystemer i utviklingsland. Vi ser frem til en spennende dag i Operaen den 12. juni og vet vi vil være i godt selskap, avslutter han.

Blant de over 100 foredragsholderne som kommer til SEED Forum Global og FUTURE INSIGHT 2030-konferansen finner du tidligere Google-sjef Alfred Tolle, dama bak #HunSpanderer-kampanjen Isabelle Ringnes, Jørn Lyseggen, gründer av Silicon Valley-selskapet Meltwater og fremtidsforskeren Erik Newt. Kjøp billetter til begge arrangementene HER.