Et vårtegn som oser av positivitet og tro på fremtiden

I årets første vår-uke har Kong Vinter tydelig vist at han ikke så lett slipper taket, kanskje han lyttet til sentralbanksjefens årstale der det ble spådd norsk økonomisk vinter.

Vi i InnoMag tror sentralbanksjefen ser for mye på dagens aktører og for lite på alt det spennende som skjer på innovajonsfronten. Kanskje burde Olsen tatt turen til Trondheim og besøkt denne ukas utgave av Technoport, et sikkert vårtegn som oser av positivitet og tro på fremtiden.

Han ville ikke vært alene, med over 800 besøkende og 40 foredragsholdere, og tre hele dager med konferanse har Technoport 2016 funnet sin plass som en av de store og viktige konferansene for oss endringsagenter. Årets konferanse har satt rekord, både i antall besøkende og investerte kroner. Tirsdag ble det skrevet historie i Trondheim, da 29 oppstartsbedrifter «speed datet» like mange investorer under Technoport – til sammen ble det mer enn 400 unike møter.. Oppstartsbedriften som imponerte juryen mest, og som dermed stakk av med 250 000,– i premiepenger, var Voico.

Publikum hadde tirsdag også muligheten til å investere i sanntid – noe de også gjorde. Til sammen ble det investert 2 347 460,– på Technoport’s Live Crowdfunding. I tillegg la Kunnskapsparken på 200 000,-.

@Facebook, Technoport
@Facebook, Technoport

Vi i redaksjonen gleder oss også over at nye Telenor brukte torsdagen til å synliggjøre alt de nå gjør for å samle egne data for å skape verdi for samfunnet. InnoMag tok turen innom Big Data for Social Good på Telenor Expo, for å utforske hvordan virksomheter kan, sammen med partnere rundt om i verden, utforske muligheter for enkeltmennesker, samfunn og bedrifter ved hjelp av egne data (Big data) – les mer om konferansen her.

Vi i InnoMag gleder oss til å følge opp utviklingen, og vi kommer tilbake med mer om oppstartsbedriftene fra Technoport i tiden fremover.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

One thought on “Et vårtegn som oser av positivitet og tro på fremtiden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »