Home Tech 7 nyheter du bør få med deg

7 nyheter du bør få med deg

0
Foto @ Flickr/JD Lasica

Elon Musk trekker seg som styreleder i Tesla, Facebook har blitt utsatt for det største hackingangrepet i selskapets historie og Uber er dømt til å betale 148 millioner kroner i bot. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av. 

1. Elon Musk må trekke seg som styreleder i Tesla, men får fortsette som daglig leder, etter at “Securities and Exchange Commission (SEC) saksøkte milliardæren for bedrageri. I tillegg er selskapet og Musk dømt til å betale 40 millioner dollar i bot. Søksmålet ble reist i etterkant av Musk sin tweet om å ta selskapet av børs.

2. Etter søksmålet sank aksjerverdien i selskapet med 14 %.

3.  Etter at avgjørelsen til SEC ble kjent, kom Musk med en skriftlig uttalelse der han sier at han er trist og skuffet. Videre skriver han at han alltid har handlet ut fra prinsippene om ærlighet og åpenhet og alltid tenkt på investorene sitt beste.

4. Jobb-kommunikasjonsplattformen Slack vil trolig gå på børs med en markedsverdi på 7 milliarder dollar i første halvdel av 2019, melder kilder til Wall Street Journal.

5. Nesten 50 millioner Facebook-kontoer ble hacket den 27. november. Angrepet skal være det største i selskapets historie.

6. Uber har fått en bot på 148 millioner dollar etter at de utelot å informere Uber-sjåførene om at de hadde blitt hacket tilbake i 2016.

7. For første gang siden det originale spillet kom ut i 2011, vil et nytt Mindcraft-spill bli lansert ut i 2019. Spillet har fått navnet “Minecraft: Dungeons”.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst