7 nyheter du bør vite om

Tesla må kutte antall ansatte med 7 %, Facebook oppretter AI-institutt i Tyskland og Google Maps skal forhindre at brukerne får fartsbot. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av. 

1. Bare ett år etter at Tesla økte antall ansatte med 30 %, melder Elon Musk at selskapet nå må kutte antall ansatte med 7 % for at selskapet skal forbli konkurransedyktig.

2. Sjef for 3D-robotikk i Uber, Chris Anderson, melder at selskapet utforsker muligheten for å produsere selvkjørende scootere og sykler. Disse skal kunne kjøre av seg selv til der kundene befinner seg og skal også kunne kjøre alene til nærmeste ladestasjon når de trengs og lades.

3. Facebook skal finansiere et nytt institutt på det tekniske universitetet i München. Insitituttet skal blant annet forske på sikkerhet og åpenhet knyttet til kunstig intelligens.

4. MIT- og Standford-professorer er i gang med å lage en ny kryptovaluta, Unit-e, som de håper skal kunne overgå Bitcoin.

5. Google Maps melder at de skal begynne å vise fartsgrensen på bilveiene på de elektroniske kartene sine. De melder også at de jobber med å mappe ut hvor de forskjellige fartsboksene ligger slik at de kan integrere det i løsningen sin.

6. Google ønsker å utvide smartklokke-tilbudet sitt og er i den forbindelse i ferd med å kjøpe smartklokken til klokkemerke Fossil for den nette sum av 40 millioner dollar.

7. Facebook-ansatte har blitt tatt for å legge igjen topp-anmeldelser av selskapets smarthøytaler “Portal” på Amazon. Facebook-sjef Andrew Bosworth benekter i en Twitter-melding for at de har bedt sine ansatte om å legge igjen anmeldelser på Facebooks vegne og skriver videre at de kommer til å be de ansatte om å fjerne dem.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »