Over én million har spurt Amazons Alexa om å gifte seg med dem, Tesla har søkt om eierskap på varemerket “Teslaquila” og Dubai har fått sitt første selvkjørende bil-tjeneste. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av. 

1. Ekstremister bruker videoplattformen Youtube mindre og mindre i sin markedsføring, viser en ny undersøkelse. De store tech-selskapene har brukt mye ressurser på å avdekke og fjerne spredningen av hatytringer – noe som har ført til en dramatisk skift vekk fra videoplattformen, sier rapporten.

2. Elon Musk tvitret nylig om sin forkjærlighet for en animasjonsfilm og fulgte opp med å skrive at det var på tide å lage en “mecha”, et japansk ord som blir brukt om store roboter styrt av mennesker.

3. Tesla-gründeren har søkt om merkevarebeskyttelse på tequilamerket “Teslaquila” og publiserte også nylig på Twitter et bildet av en etikett med navnet “Teslaquila….kommer snart” – noe som har fått folk til å spekulere om hvorvidt aprilspøken hans fra i fjor kan bli en realitet.

4. Apple satser hardt på video og har brukt over en milliard på produksjonen av egen innhold. Ifølge NBCS skal innholdet bli gratis for alle Iphone og Ipad som en del av selskapets nye digitale TV strategi. Blant personene som skal produsere innhold for Apple, finner du Oprah Winfrey og Steven Spielberg.

5. Over én million spurte Amazons Alexa om å gifte seg med dem i 2017. Smarttelefonen var dog alt annet enn interessert i giftemålene.

6. Sjefene for to av verdens ledende tech-seskaper, Twitter og Salesforce, var i full splid på Twitter fredag over skatteregulering og hvem som hadde gitt mest til de hjemløse i San Fransisco.

7. Transportmyndighetene i Dubai har lansert sin første selvkjørende taxi-tjeneste. De selvkjørende bilene skal i første testkjøres i bestemte områder av byen.