Facebook har ansatt Storbritannias tidligere visestatsminister, den første Hyperloop-tunnelen til Musk er nesten ferdigbygget, og Uber estimeres å være verdt så mye som 120 milliarder dollar når selskapet blir børsnotert. Her er syv nyheter du bør få med deg.

1. Facebook har ansatt tidligere visestatsminister i Storbritannia, Nick Clegg som sjef for globale operasjoner i selskapet.

2. Ifølge Wall Street Journal kan Uber, som mest sannsynlig går på børs neste år, være verdt så mye som 120 milliarder dollar.

3. The Boring Company, grunnlagt av Elon Musk med mål om å bygge lavkostnads-høyhastighetstog, er nesten ferdig med å lage sin første tunnelen, melder sjefen selv på Twitter. Tunnelen vil bli åpnet 10. desember i Los Angeles.

4. Facebook planlegger å kjøpe opp et cyper-sikkerhetsselskap for å forhindre at brukernes persondata kommer på avveie igjen, skal vi tro The Information.

5. Nettdating-sektoren kan være verdt hele 12 milliarder dollar innen 2020, spår fintech-selskapet Nomura Instinet.

6. Ifølge CNBC, som har intervjuet 35 tidligere eller nåværende Tesla-arbeidere, har Musks detaljstyring kastet bort både tid og penger for selskapet og han blir av intervjuobjektene også beskrevet som en “polariserende” sjef.

7. Twitter skal ha sparket en av ingeniørene sine tilbake i 2015 etter at den amerikanske etteretningstjensten varslet selskapet om at han muligens spionerte på kontoene til Saudi-dissidenter, skriver New York Post. Avsløringen kommer i kjølevannet av drapet på journalist Jamal Khashoggi.