Home Nyheter 7 nyheter du bør vite

7 nyheter du bør vite

Foto @ Flickr/Greg Hernandez

Apple har signert en ny avtale med selveste Oprah Winfrey, en Tesla skal ha begynt å brenne “helt ut av det blå”, og Google har investert 550 millioner dollar i Kinas nest største e-handel-selskap. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av. 

1. Britisk politi risikerer søksmål etter at det har kommet frem at de har brukt ansiktsgjenkjennende teknologi under overvåkningsarbeid.

2. En Tesla skal ifølge kilder ha begynt å brenne “helt ut av det blå” på lørdag i California. Selskapet undersøker saken.

3. Etter rapporten fra The Observer, som slo fast at fabrikken Foxconn, som produserer produkter på oppdrag for Amazon, bryter arbeidsmiljøloven, har fabrikken i samarbeid med China Labour Watch sagt seg villig til å forbedre arbeidsvilkårene sine.

4. Apple kunne i helgen meddele at de har signert en streaming-avtalen med selveste Oprah Winfrey. I avtalen, som vil strekke seg over flere år, står det at Winfrey skal “utvikle originale programmer for selskapet”.

5. Google har investert 550 millioner dollar i det kinesiske e-handelselskap JD.com. JD.com er Kinas nest største e-handelselskap og i bytte vil Google få 27 millioner av selskapets aksjer.

6. Mer enn 400 ansatte i den amerikanske avisen Washington Post, har undertegnet et åpent brev til eier Jeff Bezos, Amazon-gründeren som for øyeblikket er verdens rikeste mann, der de blant annet går hardt ut mot arbeidsvillkårene de jobber under. I brevet etterlyser de både bedre lønn, fordeler og jobbsikkerhet.

7. Facebook skal bygge et nytt datasenter i Alabama på over 90 000 kvadratmeter. Byggingskostnadene estimeres å bli på hele 750 millioner dollar og skal etter planen være oppe å gå innen 2020.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst