Home Nyheter 7 nyheter du bør vite om

7 nyheter du bør vite om

0

Google skjerper reglene om drikking på jobb og retningslinjer for å slå ned på seksuelt misbruk, Kina har fått sin første AI nyhetsanker og milliardær jubler over skatt som rammer hans eget selskap. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av. 

 1. Kina har vist frem sin første AI nyhetsanker. Ankeren ved navnet Qui Hao fortalte på sin første nyhetsending:” Ikke bare kan du følge meg 24 timer i døgnet, 365 dager i året, men jeg kan kopieres og være på forskjellige steder for å gi deg nyhetene.”2. Google lover en endring i sine regelverk om seksuell trakassering. Løftet kommer etter krass kritikk da det ble kjent at Google hadde betalt 90 millioner dollar til ledere anklaget for seksuell misbruk, og flere tusen ansatte masjerte ut i en “walk-out”.

  3. Robyn Denholm overtar som styreleder i Tesla. Elon Musk var nødt til å trekke seg som styreleder etter et forlik med SEC.

  4. Facebook innrømmer svikt i anstrengelser mot vold i Myanmar. En rapport viser at plattformen ble brukt til å spre hat og at poster har blitt knyttet til voldshandlinger.

  5. Google’s CEO vil ha slutt på den kjente festkulturen og drikking på jobb. I selskapets nye regelverk har det kommet nye regler for drikking på jobb, ikke bare på kontoret med på fester og arrangementer. Sundar Pichai lover også strenge straffer til de som bryter reglene.

  6. San Francisco har vedtatt en ny skatt som tar millioner fra de store selskapene for å bekjempe hjemløshet. Milliardær Marc Benioff jubler over tiltaket. Hans eget selskap Salesforce må ut med 11 millioner i året.

  7. En undersøkelse viser at Facebook er det mist troverdige tech-selskapet når det kommer til sikkerheten av personlige data. Bare 22% stoler på Facebook, langt under Amazon (49%), Google (41%), Microsoft (40%) og Apple (39%).

 

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst