Dataforeningen starter 2021 med fokus på innovasjon

-Vi tror det er viktig å sette søkelyset på norske endringsagenter og lytte til deres råd, spesielt i disse COVID-19 tider. Vi gleder oss derfor til å kjøre en hybrid konferanse allerede den 12. januar, sier primus motor og ildsjel Soroosh Maghsoudi som har samlet 12 innovasjonsforkjempere til dyst. InnoMag’s redaktør er en av de tolv.

Ikke bare NHO, men også Dataforeningen starter året med fokus på de som skaper jobber. Konferansen Innovasjon – og fremtidens næringsliv har blant annet den kjente verdiskaperen Anders Brandt fra Idekapital på talerlisten som blant annet har hjulpet sjakk-geniet Magnus Carlsen med Play Magnus. I tillegg stiller mannen som mer enn noen fortjener æren for å ha skapt FINN.no suksessen, nemlig Terje Seljeseth som nå er i gang igjen.  Dessuten kommer Amesto’s innovative konsernsjef Arild Spandow og Anders Hamnes. Dette er bare 4 av de 12 – vi gleder oss allerede!

-Fremtidens næringsliv skapes av gründere og innovatører som tør å skape noe nytt, og ikke minst de som tør å ta steget ut mot det globale markedet, utdyper ildsjelen som brenner for temaet og som har brukt mye tid de siste årene på å hjelpe startup-selskaper opp og frem, forklarer en engasjert Soroosh oss.

Utfordringen med å skaffe kapital

-Vi hører om mange gründere som lykkes, mindre om alle de som sliter og vi tror det er viktig for Norge som samfunn at vi klarer å skape et innovativt, lønnsomt og bærekraftig næringsliv. Noen sentrale problemstillinger kan være om det finnes nok kapital for oppstart enten i form av privat kapital, Venture Capital eller andre kilder.

Hva favoriserer forbrukere i markedet, og hva vil gjøre deg mer sannsynlig til å lykkes? Er det innovative ideer som bringer noe helt nytt til markedet? Handler det om å holde øye med forbrukertrender og nye markeder? Eller handler det kanskje bare om å omfavne bevegelsen mot bærekraft og bruke virksomheten til å ‘gi tilbake’ til verden rundt deg? Hva ser både private og profesjonelle investorer etter?

Spørsmålene er mange og for alle som ønsker gode svar anbefaler Soroosh varmt å bli med på konferansen. Du kan enklest melde deg på her.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »