Parakey og Unloc
Parakey og Unloc

Digitale døråpnere finner sammen

Digitaliseringen av eiendomsbransjen har tatt fart de siste årene, og etterspørselen etter innovative lås- og adgangssystemer har vokst i takt med denne utviklingen. Parakey og Unloc går nå inn i et nyskapende nordisk samarbeid for å tilby fleksibilitet og sømløse kundeopplevelser i et hurtigvoksende marked.

Det norske teknologiselskapet Unloc har sammen med Nordens største leverandør av digitale adgangssystemer, Parakey — inngått et samarbeid med et felles mål om å forenkle menneskers hverdag ved å tilby eksisterende og nye kunder enda flere valgmuligheter til hvilke systemer de ønsker å bruke — og at Unloc kan brukes til å åpne Parakey sine låser.

Snart legges derfor også Parakeys fysiske produkter til på listen over enheter som kan åpnes med Unloc sin mobilapp. Dette har vært etterspurt fra kunder i Sverige, inkludert HSB — som ser frem til at blant annet Parakey blir kompatible med Unloc-appen. De to selskapene innleder dermed et innovativt samarbeid for å utvide markedet i Sverige og Norge, noe som vil utgjøre en stor fordel i eiendomsbransjen på tvers av landegrensene.

— Etter å ha hatt en dialog med Unloc i flere år, har vi nå konkrete forespørsler fra kundene om å bruke Parakeys markedsledende lås Parakey PDL med Unloc sin app. Vi tar det som en selvfølge at kundene våre skal kunne velge hvilke systemer, apper og digitale låser de ønsker å bruke. Som kolleger i bransjen har vi derfor valgt å inngå et samarbeid for å hjelpe hverandre med å drive digitalisering av eiendommer med digital adgang, sier Parakeys CEO og Co-Founder Jonas Arvidsson.

Utviklingsarbeidet begynte i løpet av sommeren og vil fortsette med høy intensitet i løpet av høsten, slik at funksjonaliteten kan tas i bruk allerede før årsskiftet.

— Vi er stolte over at Unloc allerede er velkjent i Norge. Nå ser vi at det samme kan skje veldig raskt i Sverige, og da er det fantastisk å ha Nordens største leverandør av digital adgang som en av våre samarbeidspartnere, sier Kris Riise, gründer i Unloc i en kommentar.

Vi i InnoMag har også tidligere skrevet om Unloc og synes det er interessant at vekstselskapet nå inngår et samarbeid med den største svenske aktøren på området.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!