Home Nyheter Dronningen av “Shitty Robots” har samlet inn millioner på Kickstarter

Dronningen av “Shitty Robots” har samlet inn millioner på Kickstarter

0

Svenske Simone Giertz er mest kjent under navnet “Queen Of Shitty Robots”. Hennes siste oppfinnelse har dog fått inn 2,8 millioner kroner på Kickstarter, på bare to dager. 

Hun er en kjent Youtube-stjerne med 1,3 millioner følgere, og er “dronningen” av hjemmelagde roboter som kanskje ikke fungerer optimalt. Popcorn-hender, påleggsmørere, og en arm som slår deg våken er bare noen av robot-videoene som har gått viralt.

Men nå har Giertz prøvd å lage noe som faktisk skal fungere. En kalendertavle med lysende gullstjerner, til deg som ønsker å huske en daglig aktivitet.

− Når man er voksen, får man kun gullstjerner når man gir dem selv, sier Giertz om oppfinnelsen.

Det hele startet som en måte å huske på å meditere hver dag, hvor hun lagde en lystavle med en gullknapp hun kunne trykke på hver dag, som en belønning.

− Jeg merket at jeg fikk til å meditere hver dag, så tenkte jeg, er dette noe andre kan ha behov for, er dette noe vi kan produsere?

Og slik startet produseringen av “The Every Day Calendar”. Mandag ble den lagt ut på Kickstarter, med et mål om å samle inn 35 000 $, i underkant av 300 000 kr. Målet nådde hun på en halvtime og etter to dager ute på croudfunding-siden, nærmer prosjektet seg 3 millioner.

− Dere finner meg på sofaen, twitret den svenske stjernen da målet ble nådd på rekordfart.

Trenger du en gullstjerne for å huske hverdagslige gjøremål? 

 

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst