• – KFs utviklingssjef beveger seg videre til nye utfordringer etter mer enn 13 år. Vi søker derfor etter en utviklings- og markedsorientert leder med digital kompetanse som kan løfte vår portefølje videre.

Det sier Thor Jørgen Kristiansen, adm. direktør i KF, et av få norske selskap som kan skilte med 3 år på rad på lista over Norges 25 mest innovative virksomheter. Det er et imponerende nivå

  • Vår visjon er en enklere og bedre hverdag for innbyggere i Norge, og med alle landets kommuner på kundelista er KF i en unik posisjon som leverandør av digitale kunnskaps- og informasjonsprodukter.

Kan du si hvem dere ønsker i denne viktige posisjonen?

– Konkret ønsker vi oss en menneskeglad og teamorientert nerd som følger ivrig med på teknologiutvikling og brenner for å løfte norske kommuner opp og frem. Utviklingssjefen har en viktig rolle i ledergruppa og sitter med personal- og resultatansvar for dyktige produktutviklere, og vil få en bred kontaktflate i kommune-Norge og i teknologimiljøer.

KF sjefen avslutter med følgende appell;

  • – I KF jobber vi smidig, og personen vi er på jakt etter forstår viktigheten av å lete etter grepene som får et team til å blomstre, og måler sin egen suksess etter hva vedkommende klarer å få til gjennom andre.

Det er i hvert fall ingen tvil om den rette vil få anledning til å jobbe med en innovativ, engasjert og faglig sterk gjeng som brenner for å skape en bedre hverdag for innbyggere i Norge gjennom digitale brukeropplevelser, – og godfølelsen av å bidra til å oppfylle et viktig samfunnsoppdrag.

Noe for deg?

I så fall anbefaler vi at du kontakter Thor Jørgen Kristiansen i KF

Vi gjør oppmerksom på at mannen på bildet sannsynligvis ikke er blant søkerne, men hadde Bill Gates søkt hadde han nok ligget godt an 🙂

 

InnoMag gjør også oppmerksom på at KF er en av Open Innovation Lab of Norway’s virksomhetsmedlemmer og en Inspire partner