En av Norges mest innovative virksomheter jakter ny utviklingssjef

  • – KFs utviklingssjef beveger seg videre til nye utfordringer etter mer enn 13 år. Vi søker derfor etter en utviklings- og markedsorientert leder med digital kompetanse som kan løfte vår portefølje videre.

Det sier Thor Jørgen Kristiansen, adm. direktør i KF, et av få norske selskap som kan skilte med 3 år på rad på lista over Norges 25 mest innovative virksomheter. Det er et imponerende nivå

  • Vår visjon er en enklere og bedre hverdag for innbyggere i Norge, og med alle landets kommuner på kundelista er KF i en unik posisjon som leverandør av digitale kunnskaps- og informasjonsprodukter.

Kan du si hvem dere ønsker i denne viktige posisjonen?

– Konkret ønsker vi oss en menneskeglad og teamorientert nerd som følger ivrig med på teknologiutvikling og brenner for å løfte norske kommuner opp og frem. Utviklingssjefen har en viktig rolle i ledergruppa og sitter med personal- og resultatansvar for dyktige produktutviklere, og vil få en bred kontaktflate i kommune-Norge og i teknologimiljøer.

KF sjefen avslutter med følgende appell;

  • – I KF jobber vi smidig, og personen vi er på jakt etter forstår viktigheten av å lete etter grepene som får et team til å blomstre, og måler sin egen suksess etter hva vedkommende klarer å få til gjennom andre.

Det er i hvert fall ingen tvil om den rette vil få anledning til å jobbe med en innovativ, engasjert og faglig sterk gjeng som brenner for å skape en bedre hverdag for innbyggere i Norge gjennom digitale brukeropplevelser, – og godfølelsen av å bidra til å oppfylle et viktig samfunnsoppdrag.

Noe for deg?

I så fall anbefaler vi at du kontakter Thor Jørgen Kristiansen i KF

Vi gjør oppmerksom på at mannen på bildet sannsynligvis ikke er blant søkerne, men hadde Bill Gates søkt hadde han nok ligget godt an 🙂

 

InnoMag gjør også oppmerksom på at KF er en av Open Innovation Lab of Norway’s virksomhetsmedlemmer og en Inspire partner

 

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »