Er du god på innovasjon?

Vi i InnoMag får en økende mengde henvendelser fra dyktige virksomheter som jakter på medarbeidere med kunnskap om, erfaring fra og interesse for innovasjon og digitalisering/transformasjon. Ikke så rart når vi jo vet at innovasjonskraft vil være en viktig konkurransefordel fremover. Her er to åpninger i virksomheter som har det til felles at de tilhører landets mest innovative…

1. Prosjektleder digitalisering

Nofima er landets ledende matforskningsinstitutt og ønsker å ta neste skritt i arbeidet med digitalisering av sentrale arbeidsprosesser. Derfor oppretter de nå  en strategisk stilling som prosjektleder som skal bidra til en sterkere digital satsing. Selve jobbannonsen finner du på Finn.no – men skjæringspunktet innovasjon og digitalisering er i vinden som aldri før.

2. Chief Innovation Officer

Element Logic er et norsk eid teknologi selskap som er internasjonalt ledende innen helautomatiserte lagersystem løsninger basert på Autostore. Med hovedkontor på Kløfta har Element Logic nå flere kontorer og kunder spredt utover Europa med mål om å vokse fort basert på E-commerce bølgen. De søker nå riktig person til å løfte deres portefølje videre som Chief Innovation Officer. I denne stillingen vil man være en del av konsernledelsen, jobbe på tvers av flere landegrenser og få muligheten til å bygge og utvikle Element Logic som organisasjon. Du finner mer info her.

Vi i InnoMag opplyser om at Nofima er et av medlemmene i Open Innovation Lab of Norway, som ledes av av InnoMag’s ansvarlige redaktør.

 

 

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »