Flow Motion vant Venture Cup 2015

Fredag 9. oktober gikk FlowMotion Technologies av med seieren i nasjonal finale i forretningsplankonkurransen Venture Cup, som gikk av stabelen i Bodø. Med produktet FlowStick, en motorisert stabilisator for GoPro actionkamera, danket FlowMotion ut 167 bidrag fra universiteter og høyskoler i hele Norge.

FlowStick er en motorisert stabilisator for GoPro kameraer, også kalt en gimbal. Ved hjelp av sensorer og elektriske motorer holdes kameraet helt i ro, mens brukeren beveger seg i stor hastighet. FlowMotion har utviklet en fungerende prototype som skal levere 100% stabile og vibrasjonsfrie videoer. Produktet er også monterbart slik at det
kan festes på sykkel, hjel, på en stang eller på eksisterende GoPro mounts. FlowStick lanseres på folkefinansieringsplattformen kickstarter.com våren 2016.

Om selskapet
FlowMotion Technologies består av Julie Bauge, Eirik Husby Dyrseth og Lars Mangerud Flesland. Selskapets visjon er å bli verdensledende på stabiliseringutstyr for actionkamera og har sin base ved NTNUs Entreprenørskole. FlowMotion har mottatt støtte fra Innovasjon Norge og Spark NTNU.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *