Google lanserer en ny serie med hjemmekameraer og en videodørklokke under Nest -merket. De nye modellene, som inkluderer et innendørs kamera, et innendørs / utendørs kamera, en flomlys og videodørklokken, erstatter de eldre Nest IQ-kameraene og Nest Hello-ringeklokke. 

Et av Nests første mål var å forenkle sikkerheten i hjemmet, og produktene har hjulpet millioner av mennesker med å gjøre nettopp dette. Så, når Googles team skulle i gang med den neste generasjonen kameraer og ringeklokker, så var ønsket å kombinere brukernes forventinger med utviklingen av tilkoblede hjem. Dette inkluderte smarte varsler, trådløse alternativer for fleksibel installasjon, design som appellerer. De peker ogs på økt personvern og sikkerhet, men det er mange der ute som mener at dette gir Google enda bedre oversikt over brukerenes vaner og data.

Smart sikkerhet

Ettersom brukerne blir bombardert med varsler hver dag, er vår neste generasjon med kameraer og ringeklokker utviklet for å sende deg kun de mest hjelpsomme varslingene. Enhetene oppdager viktige hendelser som skjer i og rundt hjemmet, og du kan lage dine egne, tilpassede soner for å dekke områdene du vil bli varslet om, inkludert varsler for mennesker, dyr og kjøretøy.

Det trådløse designet gjør installasjonen enda enklere, men for dem som foretrekker å kable enhetene sine, vil dette også være mulig med nye Nest Cam og Nest Doorbell. Google Store er fylt med tilbehør for Nest Cam og Nest Doorbell, så det er enkelt å installere dem der du ønsker.

I tilfelle strøm- eller Wi-Fi-brudd, har Nest Doorbell, Nest Cam (batteri) og Nest Cam med flomlys lokal lagring, som betyr at de dokumenterer inntil en time med relevante hendelser på selve enheten (tilsvarer omtrent en uke med hendelser). Nest Cam (kablet) tar også opp og lagrer lokalt dersom Wi-Fi er nede. Når tjenestene er tilbake vil enhetene laste opp hendelsene til skyen, slik at du kan se gjennom hva som har skjedd.

Nok en lansering der fokus ligger på å skape mer intelligente og overvåkede hjem, og Google leverer!