Home Biz Hans Martin Vikdal overtar etter Traaseth: Blir midlertidig Innovasjon Norge-sjef

Hans Martin Vikdal overtar etter Traaseth: Blir midlertidig Innovasjon Norge-sjef

0
Foto @ Innovasjon Norge

Etter anbefaling fra Anita Krohn Traaseth og styreleder har Innovasjon Norges styre i dag vedtatt at Hans Martin Vikdal (61) går inn som konstituert administrerende direktør fra januar 2019. Vikdal er i dag selskapets CFO og leder divisjonen Finans og virksomhetsstyring.

Det skriver Innovasjon Norge i en pressemelding.

– Med Hans Martin Vikdal har vi fått en fungerende administrerende direktør som kjenner selskapet godt, har lang erfaring, bred kompetanse og stor kontaktflate opp mot våre oppdragsgivere, sier styreleder Gunnar Bovim.

Vikdal er utdannet statsautorisert revisor. Han begynte i Innovasjon Norges forgjenger, Statens Nærings- og Distriktsutviklingsfond, og har hatt lederstillinger i revisjonsselskapet Arthur Andersen, Sparebanken NOR og PwC. Vikdal har vært en del av ledelsen i Innovasjon Norge siden januar 2006 og CFO i Krohn Traaseths ledergruppe siden 2015.

– Anita og lederteamet har satt ambisjonene for neste år. Jeg ser fram til å lede arbeidet med å ta dem videre, sier Hans Martin Vikdal. – Innovasjon Norge består av mer enn 700 svært kompetente og engasjerte mennesker. Vi skal videreføre de endringene Anita har satt i gang, samtidig som vi skal fortsette å levere topp tjenester til kundene våre.

Krohn Traaseth har seks måneders oppsigelse og vil frem til 31. mai 2019 stå til disposisjon for rådgivningsoppgaver tildelt av styreleder og konstituert administrerende direktør.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst