Pitchekonkurransen, som finner sted 14. mai 2024 i Asker kulturhus, og inngår som en del av den store Sirkulærkonferansen vil samle åtte lovende startups som representerer det ypperste innen sirkulærøkonomisk tenkning.

Hver deltaker får muligheten til å pitche sine nyskapende løsninger foran et panel av erfarne investorer fra Norselab, Sandwater, Summa Equity, Kjeller Innovasjon, Connect Øst og Nordea. Dette gir dem en verdifull mulighet til å skaffe seg finansiering, knytte verdifulle kontakter og få uvurderlig tilbakemelding på sine ideer.

Dette initiativet, som er et resultat av et sterkt partnerskap mellom RE Gründerhus og DSSK, gir en unik plattform for innovative startups til å presentere sine banebrytende ideer for et kompetent investorpanel og du kan lese mer om dette her.

En arena for banebrytende sirkulære løsninger

Den store sirkulærkonferansen avvikles for fjerde gang tirsdag 14. og onsdag 15. mai i Asker kulturhus. Konferansen er et samarbeid mellom Circular Norway, Norsk senter for sirkulær økonomi, Asker kommune og KS. I år bidrar også SINTEF, RENAS, Asker næringsforening og nevnte RE gründerhus til konferansen.

Mer enn bare en konkurranse

-Pitchekonkurransen er mer enn bare en spennende kamp om tittelen “Norges ledende sirkulære startup”. Den representerer også et viktig skritt mot en mer bærekraftig fremtid. Ved å sette søkelyset på innovative løsninger innen sirkulærøkonomien, bidrar DSSK og RE Gründerhus til å inspirere og motivere andre til å tenke kreativt og handle for å redusere avfall, optimalisere materialbruk og skape en mer sirkulær økonomi, forklarer leder av RE Gründerhus, Fredrik Brodkorp i en kommentar.

Bli med på reisen mot en sirkulær fremtid

-Vi inviterer alle som er interessert i sirkulærøkonomien til å delta på pitchekonkurransen under DSSK 2024. Dette er en unik mulighet til å bli vitne til banebrytende ideer, lære mer om fremtidens sirkulære løsninger og bli en del av et engasjert community av aktører som jobber for en mer bærekraftig verden, avslutter han engasjert.

For mer informasjon og påmelding, klikk her!