Jeg var på et veldig inspirerende idédugnad i går, der det var mange spennende prosjekter. Idédugnaden var et samarbeid mellom Ivent2 og Start UIO, og hensikten er å utfordre studenter fra forskningsmiljøet i Oslo til å presentere en idé.

Dette kan være en idé fra din egen forskning, eller så kan man presentere en uavhengig forretningsidé.


Det startet med et motiverende foredrag fra Bo Myrås, som er grunnleggeren av nettsamfunnet Biip.no. Han fortalte oss om en utfordrende reise innen entreprenørskap, med drivkraft og pågangsmot andre bare kan drømme om. Han klarte på en inspirerende måte å fenge publikum med motiverende ord, og satte med dette standaren for kvelden.

Etterpå var det pitcher fra ulike gründere som hadde sine ideer, konkurranser og god mat. Alt i alt en fortryllende inspirerende aften! Det er absolutt verdt å bli med på dette arrangementet om du er student. Hold utkikk etter Idédugnaden!

Har du en god idé? Du kan også melde deg på Inven2 sin idépris. Du har muligheten til å vinne 100’000 kr!
Frist for innsending av ideer er den 15/10- 2012.

Send inn din idé i dag og vinn 100.000 kroner!

Inven2 arrangerer i disse dager en idékonkurranse hvor hovedpremien på 100.000 kroner deles ut til beste idé til et nytt produkt eller en ny tjeneste. I tillegg deles det ut en premie på 50.000 kroner. Alle kan delta, men det stilles krav til at idéen må ha et forretningsmessig potensial og en plan for realisering. Samtlige idéer vil bli vurdert og gitt en skriftlig tilbakemelding. Vi håper flest mulig bidrar med sine idéer!

Inven2 er Norges største aktør innen kommersialisering av forskning og eies av Universitetet i Oslo og Oslo Universitetssykehus, Norges største og fremste universitet og sykehus. Les mer på www.inven2.com

“An idea that is developed and put into action is more important than an idea that exists only as an idea” Buddah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here