Induct med ny lansering

Induct lanserer ny samhandlingsløsning, @WORK by Induct –
og annonserer samarbeidsavtale med Open Innovation Lab of Norway.

«Kan dere høre meg?» og «Ser dere skjermen min?» er fraser de fleste av oss nå bruker flere ganger om dagen når det ene videomøtet tar over fra det andre. Videomøter er det mange forbinder med digitale arbeidsverktøy, men det norske innovasjonsselskapet Induct har tatt utviklingen videre og lanserer nå en ny innovativ digital plattform. Målet er å hjelpe kundene med å skape økt effektivitet, bedre samhandling og bedre innovasjonsløsninger i en digital arbeidshverdag.

Vi tok en prat med Chief Innovation officer Kim Hamli i Induct som kan fortelle at løsningen “@WORK by Induct” er en digital plattform som gir deg verktøyene du trenger for å administrere, organisere og samarbeide på arbeidet ditt – alene eller sammen med andre.

Her kan du ha alle prosjektene dine tilgjengelige på ett sted, få full kontroll over kontraktene dine og ta samhandling til neste nivå i dedikerte arbeidsgrupper, forklarer Kim, før han fortsetter med å peke på de tre ulike modulene plattformen tilbyr:

  • Contracts@WORK gir deg oversikten og kontrollen du trenger for å effektivt administrere kontraktene dine.
  • Projects@WORK gjør det enklere å samarbeide på  prosjekter og initiativer –
    hvor som helst, når som helst og med hvem som helst.
  • Groups@WORK er et dedikert område hvor du kan diskutere og utvikle de temaene som er viktige for deg og din organisasjon.

– Det innovative med denne plattformen er at man dekker behovet for effektivt arbeid og samhandling på en rekke nivåer – for styret, ledergrupper, avdelinger, prosjektteam og mer uformelle diskusjonsgrupper. Og prikken over i’en for mange, en unik men enkel måte å samarbeide på tvers av organisatoriske og geografiske grenser, avslutter Kim Hamli engasjert.

“Vi i Open Innovation Lab of Norway heier på norske innovatører og har inngått en samarbeidsavtale med Induct. Gjennom @WORK by Induct ser vi at det er enkelt å dele kunnskap og informasjon blant våre medlemmer og med andre. Vi  representerer over 40 av landets mest innovative virksomheter og sammen, ved hjelp av gode digitale løsninger som det induct her leverer, skal vi bidra til at norsk økonomi så raskt som mulig kommer seg på beina igjen etter Covid-19”, sier Truls Berg, leder i Open Innovaton Lab of Norway i en kommentar.

Mer info finner du på www.induct.net

NB! InnoMag gjør oppmerksom på at Truls Berg også er InnoMag’s ansvarlige redaktør

 

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »