Innovasjon Norge med selvbetjening

Innovasjon Norge informerer om at de nå vil tilby selvbetjeningskurs for norske selskaper på jakt etter internasjonale markedsandeler.

– Mange av våre kunder gir uttrykk for et ønske om tilgang til innsikt i relevante markeder, informasjon om handelstekniske forhold og lettere tilgang til vår internasjonale kompetanse. Vi lanserer nå en plattform der bedrifter kan få kunnskap fra flere av de politiske aktørene, sier administrerende direktør i Innovasjon Norge, Håkon Haugli.

Den digitale tjenesten er tenkt å hjelpe selskaper å finne det de trenger og skreddersy sine egne kurstilbud.

– Dette er en plattform hvor bedriftene selv kan finne det de trenger og skreddersy sitt eget kurstilbud. Vi har en ambisjon om at vi innen sommeren 2021 skal tilby kompetanse fra A til Å innen eksport, sier Haugli.

Tilbudet er gratis og tilgjengelig for alle som ønsker det. Det vil bli utviklet og tilpasset, slik at det møter næringslivets behov til enhver tid, basert på tilbakemeldinger de kommer med underveis.

– Vi utvikler løsningen fortløpende og sammen med kundene våre, og ønsker innspill både på innhold og form, sier Haugli.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »