Home Design Innovation for all – 12. og 13. mai

Innovation for all – 12. og 13. mai

0

Den 12. og 13. mai er det igjen duket for den internasjonale konferansen “Innovation for all” på Norsk design- og arkitektursenter i Oslo. Lær å utnytte innovasjonskraften som ligger i inkluderende design gjennom to dager spekket med inspirerende møter med noen av verdens fremste foredragsholdere og ledende globale eksperter, samt interaktive og praktiske workshops.

Tema for årets konferanse er hverdags- og velferdsteknologi for alle, ed-tech, aktiv aldring, kreativt lederskap og innovasjon i privat og offentlig sektor. Du vil i løpet av disse dagene lære mer om hvordan du kan bruke en inkluderende tilnærming som kan bidra til å møte dagens og fremtidens samfunnsutfordringer, sørge for bærekraftig nyskaping og skape kommersielle gevinster i egen virksomhet.

I år kommer blant andre Johan Brand, administrerende direktør i Kahoot!, den norske læringsplattformen som har tatt verden med storm, japanske Keiji Kawahara, produktdesigneren og professoren, og en av stifterne av IAUD, organisasjonen som består av merkevarer som Mitsubishi, Hitachi, Panasonic og Toyota, og Andrea Siodmok, leder for Policy Lab, UK Governments satsing på innovasjon i offentlig sektor gjennom en mer brukersentrert og åpen politikkutforming. (Les mer om foredragsholderne her).

Programmet for konferansen finner du her.

Om “Innovation for All”
Innovation for all arrangeres annethvert år av Norsk design- og arkitektursenter i partnerskap med the Helen Hamlyn Centre for Design ved Royal College of Art i London. Konferansen er relevant for deg som jobber med endringsprosesser og utvikling innen privat næringsliv eller offentlig sektor, i virkemiddelapparatet, innen forskning og utdanning, eller design og arkitektur.

Workshopene
Som deltaker får du lære fra internasjonale eksperter på inkluderende design, få innføring i design-tenkning og kreativ ledelse med fokus på brukerforståelse gjennom praktiske øvelser, og med gode muligheter for nettverksbygging nasjonalt og internasjonalt.

Du får oppdatert din kunnskap om effektive verktøy med fokus på brukeren i utviklings- og designprosessen av produkter og tjenester. Dette er en kostnadseffektiv innovasjonsmetodikk som alle kan ta i bruk uavhengig av bransje, sektor og målgruppe. Resultatet blir nye konkurransefortrinn, nye målgrupper og smartere løsninger for alle.

Som deltaker får du:
• Praktisk opplæring i inkluderende design
• Kursmateriell
• Et eksemplar av boken Innovating With People – the Business of Inclusive Design, som inneholder verktøy og metoder for brukerinvolvering
• Kursbevis
m.m.

Mer info om konferansen og påmelding, finner du her.

(Denne artikkelen er en del av en profileringsavtale med DogA.)

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here