Lyst til å jobbe i Kahoot, Xeneta eller Kolonial.no? Neste uke har du igjen muligheten til å finne ut hva de er på jakt etter!

3. september gjentas vårens suksess med å koble norske fremadstormende oppstartselskaper med nye ansatte. Den gang meldte hele 250 personer seg på.

Inkubatormanager Kjetil Holmefjord kjenner til at de 20 selskapene som pitchet ansatte 10-15 ansatte i kjølvannet av arrangementet.

– I tillegg ble enda flere relasjoner bygget. Vi er sikker på at dette var gull verdt for selskapene og for miljøet, sier Holmefjord.

Interessen er også denne gangen enorm. På kun en uke – uten aktiv promotering – har han fått inn nærmere 100 påmeldte til arrangementet. Det betyr at den som vil melde seg på bør være raskt ute.

Sist gang ble påmeldingen stengt kort tid etter at 3in.no omtalte arrangementet.

Disse søker ansatte

Selskapene som denne gangen skal presentere seg har fra 2 til 50 ansatte. Blant disse er:

Ardoq (ca. 7 ansatte), Dsafe (6), Unacast (10), Xeneta (25), Turapp (2), Kahoot (50), Fuse tools , Kolonial (13),
Reach savings (4)

Totalt regner Holmefjord med å ha ytterligere 11 selskaper klar til neste ukes arrangement.

Fant jobb

Britiske Dan Hesketh var en av de som ble ansatt i kjølvannet av arrangementet. Oppstartselskapet Someone.io (den gang Symphonical) var på jakt etter en engelsk copywriter.

– En venn av meg sa igjen og igjen at oppstartmiljøet er perfekt for meg. Så dukket denne muligheten opp med gratis øl, og jeg ble imponert over hele greia, sier Hesketh.

Han har bakgrunn fra musikkindustrien blant annet som en del av bandet Casa Murilo.

På fire måneder har han gått fra å være “kun” copywriter til å være involvert på en rekke områder. I sommer har han og selskapet jobbet med å hente inn investorer.

– Jeg har lært masse på kort tid. En både lærer og feiler i stor fart, og blir konstant pushet. Jeg har definitivt blitt mer selvsikker som person, sier Hesketh.

Nå jobber han også deltid for flere andre oppstartselskaper.

– Jeg velger å ha deler av tiden min tilgjengelig for å jobbe med andre mennesker. Jeg bruker enhver mulighet jeg har til å lære, sier Hesketh.

2 COMMENTS

  1. Vårt selskap Music Management Int. AS er klare for finansiering hos Forskningsrådet på mellom 9 til 13 mill. over en treårsperiode i det øyeblikket vi signerer en avtale om minimum en partner for avansert materialutvikling som også involverer SINTEF Byggforsk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here