– Jeg er veldig glad for at Kristian har takket ja til jobben og blir en del av NHO-familien. Han kan både det næringslivet vi kjenner i dag og det vi skal skape sammen fremover.

Med sin rolle i NHO vil han bidra til å utvikle produkter og tjenester for medlemmene våre, men også utvikle NHO som organisasjon, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid.

Kristian Enger kommer fra jobben som konserndirektør i teknologiselskapet Itera. De siste 12 årene har han blant annet hatt ansvar for konsernets produktselskaper, utvalgte forretningsområder og innovasjon på tvers av alle enheter. Kristian har bred erfaring fra både næringsliv og humanitært arbeid.

I tillegg har han hatt en rekke styreverv og vært grunder av flere selskaper. Før han begynte i Itera var han divisjonsdirektør og markedssjef i Netcom/Telia. Han har også jobbet i Redd Barna, vært kommunikasjonsdirektør i Thorn Nordic og markedssjef i DNB Kort.

– Jeg gleder meg veldig til å begynne i NHO, og til å være med å forme morgendagens næringsliv. NHO er en svært viktig organisasjon som skal være med å sette premissene for fremtidens samfunn. Jeg tar med meg viktig kunnskap og perspektiver fra næringslivet, og ser frem til å jobbe for og med de snart 30.000 medlemmene, sier Enger i en kommentar.

Vi i InnoMag minner også om at NHO’s årskonferanse den 6. januar sannsynligvis er årets beste konferanse på norsk jord, – og vi anbefaler alle våre lesere å få med seg den digitale utgaven. Du finner påmeldingen her.