Ny konserndirektør i Posten Norge

Som konserndirektør blir Hans-Øyvind Ryen en del av konsernets toppledergruppe og rapporterer til konsernsjef Tone Wille.

Ryen har fungert i stillingen som konserndirektør siden august i fjor. Gjennom sine 27 år i Posten har han gått gradene fra deltidsjobb i studietiden, til ulike roller og stillinger, senest som regiondirektør for Oslo, Akershus og Østfold i Nettverk Norge.

Gleder seg

– Jeg ser frem til å bidra til å realisere Postens strategier. I Nettverk Norge jobber vi hver dag for fornøyde kunder og kostnadseffektiv drift og vi skal utvikle fremtidens nettverk for brev, pakker og gods for å møte markedet og nye kundebehov. Nettverk Norge består av en fantastisk gjeng med ti tusen medarbeidere som i løpet av 2020 har gjennomført historiens største omstilling og levert rekordvolumer under strenge smitteverntiltak, sier Hans-Øyvind Ryen i en kommentar.

Hans-Øyvind Ryen er utdannet diplomøkonom og bosatt i Oslo, og er allerede i gang i rollen som konserndirektør i det som har blitt en av Norges mest innovative virksomheter.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »