Fem industridesignere og sivilingeniører tar sats med eget designkontor i Oslo. Gjengen kommer rett fra NTNU. Designerne fokuserer på det de kaller fysisk verdiskapning og har en sterk tro på økt lokal produktutvikling og verdien av å flytte produksjonen tilbake til det lokale markedet.

– Norge er et kunnskapsland. Vi tror på å utvikle og produsere i samme marked. Det er smidig, responsivt og man kjenner det på kroppen. Norsk teknologi og næringsliv har troverdighet i Europa – og med ny produksjonsteknologi kan norskproduserte innovasjoner gjøre det stort. Vi vil bidra til dette eventyret, sier Lars Bjertnæs.

Se hva den ambisiøse gjenger driver med her.

 

Physicaldesign1Physical er et helt nytt designkontor og leverer tjenester innen produkt- og industridesign, fra idégenerering til produksjonsunderlag. Physical er opptatt av utstrakt bruk av verktøy i sine prosesser, fra skisser og prototyping til 3D-modellering og film.

– Vi er rådgivere som jobber i spennet mellom ingeniørfag og kunst. Felles for de to er lidenskapen for verktøy og materialer – samt nysgjerrighet og verdiskapning som drivkraft. For oss er bruk en viktig verdibærer – godt design oppstår når vakre og bærekraftige bruksopplevelser realiseres i møtet mellom teknologi, marked og menneske, sier Lars H. Bjertnæs.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here