Foto: Samsung Electronics Norge

Samsung på lag med verdens beste sandvolleyballduo

Samsung Electronics Norge har annonsert et eksklusivt samarbeid med verdensenerne i sandvolleyball, Anders Mol og Christian Sørum. 

Opprinnelig var planen å innlede samarbeidet med sandvolleyballduoen i forkant av sommerens OL i Tokyo, men som følge av korona-pandemien ble lekene utsatt til 2021. Det skriver Samsung i en pressemelding. Nå annonseres likevel samarbeidet inn mot lekene neste år, der Mol og Sørum anses som noen av gullfavorittene.

“Do what you can’t”

Markedssjef for mobiltelefoner i Samsung Norge, Anders Lersbryggen, er godt fornøyd med å få med seg duoen som er ansett som et av Norges aller største gullhåp i neste års OL. Foruten å ha den sportslige kvaliteten, er Lersbryggen tydelig på at Mol og Sørum også innehar de kvalitetene Samsung leter etter også utenfor sandvolleyballbanen. Dette fordi de virkelig kan kjenne seg igjen i Samsungs slagord og mentalitet: “Do what you can’t”.

– De kommer fra lille, kalde Norge og er blitt verdens beste i en idrett som tradisjonelt domineres av utøvere som kan spille sandvolleyball i perfekte forhold hele året.

Krysser fingrene for 2021

I følge pressemeldingen vil samarbeidet i første omgang dreie seg om at duoen blir ambassadører for produktene, og viser hvordan de fungerer i praksis gjennom det digitale innholdet på egne kanaler. Dersom lekene gjennomføres som planlagt vil samarbeidet videreføres gjennom en større kampanje i regi av Samsung Norge.

– Vi har allerede et pågående kommersielt samarbeid med Samsung-brukeren Aksel Lund Svindal, og er veldig stolte over at Christian Sørum og Anders Mol også er med som ambassadører på Samsung-laget. Vi krysser fingrene og håper vi kan følge gutta i OL i Tokyo i 2021.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »