Home Investors Seed Forum: 12 spennende startups

Seed Forum: 12 spennende startups

0

Ingen kjører så mange presentasjoner like effektivt som Seed Forum – og for de investorene som var til stede manglet det ikke på spennende investeringsmuligheter.

I dag arrangerte Seed Forum i samarbeid med NorBAN og PWC årets matchmaking-treff mellom investorer og 12 ulike entreprenørteam fra hele 6 ulike nasjonaliteter.

Her er oversikten over de 12 startupene som presenterte for norske investorer:

Smartster – svensk startup med spennende løsning for butikker som ønsker å selge mer via digitale kanaler. Caset ble presentert av gründer Andreas Swahn og har allerede fått de første norske investorene på plass.

Eevia – norskfinsk leverandør av organiske naturprodukter med fokus på ekstrakt av arktiske planter med spennende forskningsresultater. Selskapet ble presentert av sin gründer, nordmannen Stein Ulve, men holder til i Finland.

Cnick – en smart wearables sikkerhetsløsning som lover å kombinere fordelene med å digitalisere passord og privat heleseinformasjon i form av en ring.

Coalos – norsk Narvikbasert leverandør av skybaserte datasenter tjenester med sterkt team og klar strategi for å bruke norske klima- og energifordeler til å skalere opp. De er allerede godt i gang, men er på jakt etter opp mot 42 millioner NOK til eskaleringen.

Nornir – norsk vekstselskap som ønsker å kapitalisere på IoT-trenden med ambisjon om å koble alle fysiske objekter til nettet i sanntid. Selskapet fokuserer på Smart Cities-utfordringene og leverer i bunn og grunn en programvarebasert infrastruktur som fjerner behovet for mellomvare. Selskapet ble presentert av sin dyktige gründer Paal Kristian Levang som mente at selskapet har potensiale til å bli det nye IBM.

Garage Hive – Engelsk selskap fra London som har utviklet en brukervennlig løsning for bilverksteder, som ivaretar de fleste behov små og mellomstore verksteder og hjelper dem med å håndtere kunder på best mulig vis. De er på jakt etter 575 000 Euro i investorpenger.

tryONnet – norsk løsning for å gjøre det mulig å prøve klær på nett tilpasset brukeren takket være en 3D-modell av brukeren, – se på det som et virtuelt prøverom som sikrer at man ikke ender opp med å kjøpe tøy som ikke passer. Gründeren Inger Lin Skjerve har lang erfaring fra IT-bransjen og er på jakt etter 500 000 euro.

Picterus – norsk helsestartup som bruker smarttelefoner til å monitorere og oppdage gulsott hos nyfødte, dette er et stort problem både i Norge og globalt.

Inixy – norsk startup som fokuserer på å hjelpe virksomheter med å forbedre prosessen fra kontrakt til innkreving av penger. Selskapet har allerede under radaren kommet i gang med å levere til sitt kjernemarked, nordiske SMB virksomheter. Målet er å omsette for over 150 MNOK innen 2020 og gründeren Torstein Fosse ønsker seg 3 MNOK for å finansiere den forventede veksten. Selskapet prises allerede til 30 MNOK og har fått et kompetent team på plass.

Reliant Exams – Norsk patentbar Hamarbasert løsning som gjennom smart bruk av maskinbasert læring gjør det enklere å gjennomføre tester og eksamener på en måte som gir betydelig mer kvalitet. Gründer og leder Kjell Bjørnar Nibe har mange års erfaring fra undervisningssektoren. og er nå på jakt etter 30 MNOK.

HotelOnline – Begensbasert startup som har utviklet et reservasjonssystem som gjør det betydelig enklere å booke hotell på nett.

Oiid – Bergensbasert selskap som har utviklet en musikkløsning som vinner internasjonal oppsikt fordi de kan dekomponere musikk. For alle som tror på en innovativ fremtid for musikkbransjen er dette et selskap verdt å se nærmere på.

Aifi – svensk startup fra Karlstad som for bare to måneder siden vant en innovasjonspris på CES, verdens største elektronikkmesse. Selskapet har holdt på i 3 år og leverer en slags høyttalerbasert «Lego» løsning hvor man bygger «stackables». De er på jakt etter 2,5 millioner Euro.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here