24SevenOffice er en av deltagerne på Norwegian investment forum som er den største venture-konferansen i Norge. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok er hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo

24SevenOffice er et norsk teknologiselskap som leverer en Saas-web løsninger til bedrifter i inn- og utland. De har som mål å myndiggjøre bedrifter i alle størrelser ved å tilby et sømløst nettverk som skal forbedre tids- og ressurs krevende systemer og oppgaver.

Alt integrert i ett system

24SevenOffice hjelper din bedrift med å får en komplett og sømløst ERP system levert som SaaS. Løsningen inneholder alt en bedrift trenger for den daglige driften, som regnskap, CRM, prosjektstyring, e-post, kalender, filbehandling, dokument deling og lagring – alt integrert i ett system .Dermed kan bedriften bruke mer tid på salg og mindre tid på administrasjon. Ved å ta i bruk dette systemet får du tilgang til all kunde informasjon, for eksempel salg, regnskapsbøker, oversikter, muligheter for kredittsjekk og full oversikt over epost korrespondanse, telefonlogg, osv. Du kan også legge til kunder og kontakter direkte inn i CRM systemet. I tillegg til  mange andre funksjoner som budsjett analyse, salgsmuligheter, rapporter, kalendere, dokumentdeling og markedsføring.

Dette er et system som kan gir bedrifter full kontroll over alle faser av et prosjekt – fra planlegging til å finansiere. Alle som er involvert i prosjektene jobber og samarbeide over nett noe som bidrar til at alle er oppdatert til en hver tid. På denne måten kan prosjektledere enkelt planlegge gjennomføringen av prosjektet, tildele oppgaver, administrere rettigheter og invitere eksterne brukere til å delta i prosjektene.

Slik bruker du 24SevenOffice

Hvis din bedrift velger å ta i bruk 24SevenOffice kan bedriften selv velge mellom forskjellige funksjoner de ansatte skal ha tilgang til. Systemet er skalerbart for 5-500 brukere, noe som betyr at man kan oppgradere og integrere nye tjenester etter hvordan selskapet utvikler seg. Bedrifter betaler for hver bruker pr. måned. Dette gir bedriften forutsigbare kostnader og fulle fleksibilitet, fordi bedriften selv bestemmer hvor mange de vil ha på systemet til en hvert tid.

Ingen flere installasjoner

Systemet oppdateres automatisk på nettet, slik at du kan si farvel til installasjoner og heller fokusere på virksomheten. På denne måten kan bedriften effektivisere prosesser, få lavere totalkostnader, skalerbarhet og raskere gjennomføring.

 

24SevenOffice brukes nå av over 6000 selskaper, og nå er de klare til å satse enda sterkere på det internasjonale markedet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here