Asker konsernet Tomra ASA som i fjor høst vant prisen som Norges mest innovative virksomhet fortsetter å imponere med spennende innovasjoner.

Nylig ble det innovative TOMRA Collection-lagringssystemet TOMRA RollPac tildelt den anerkjente iF DESIGN AWARD 2024.

-Denne prisen markerer ikke bare en milepæl for TOMRA, men er også et viktig bidrag til gjenvinningsbransjen, sier Tove Andersen, Tomras konsernsjef i en kommentar.

Den 4. september står hun på scenen på INNOVASJONSDAGEN 2024 når vi i InnoMag arrangerer den 10. utgaven av årets viktigste dag for landets innovasjonsprofesjonelle. Du kan se mer om den konferansen her.

Det stadig økende fokuset på resirkulering og den reduserte plassen i butikkene har skapt et stort behov for resirkuleringsløsninger som kan tilpasses de unike utfordringene i detaljhandelen. Som en løsning på dette behovet har TOMRA RollPac blitt utviklet med tanke på både effektivitet og redusert plassbehov.

En løsning som endrer spillereglene

TOMRA RollPac er ikke bare et resirkuleringssystem – det er en revolusjon innen lagring og håndtering av drikkekartonger i butikker. Med kompakt design og brukervennlige funksjoner gjør RollPac resirkulering til en enkel og problemfri opplevelse for butikkmedarbeidere og kundene.

Internasjonal anerkjennelse for innovasjon og kvalitet

Ved å vinne iF DESIGN AWARD 2024, har TOMRA RollPac fått en høythengende anerkjennelse både for sitt design og innovative tilnærming til resirkulering. Det blir spennende å følge utviklingen til dette selskapet som allerede i 51 år har forsøkt å gjøre verden mer sirkulær.