FÅR INN NY EIER: Philip Duns Michael Breen i Kanari får inn oppkjøpsfondet Adelis Equity Partners som ny majoritetseier

Vil overvåke flere store datasystemer: Adelis vil løfte norsk analysesuksess i Norden

Dataanalyseselskapet Red Ocean får oppkjøpsfondet Adelis Equity Partners som ny majoritetseier. Red Ocean bytter navn til Kanari og sikter mot flere internasjonale oppdrag innen stabilitets- og prestasjonsanalyse av IT-systemer. 

Red Ocean har gjennom 10 år bygget seg opp i Norge og Norden innen den raskt voksende nisjen SPA – «Stability and Performance Analytics». Selskapet analyserer ytelsen i store datasystemer for omkring 400 kunder, deriblant DNB og Tieto Evry. Kundene får rask oversikt over feil eller svakheter i systemene, slik at de kan forbedre dem. I fjor omsatte Red Ocean for 130 millioner kroner.

Nå selger gründerne to tredeler av selskapet til oppkjøpsfondet Adelis for å sette fart på veksten i hele Norden.

–  Vi ser store muligheter for vekst, og vet at Adelis har solid erfaring med å akselerere veksten til IT-selskaper. Derfor tar vi Adelis inn som ny hovedeier, sier CEO Philip Duns.

Vi har stor tro på hva vi kan få til under vårt nye navn Kanari, med Adelis på laget, sier COO Michael Breen.

Ledelsen og medarbeiderne imponerer oss, og vi ser at tjenestene har stor verdi for kundene. Vi ser frem til å kunne bidra til betydelig vekst for Kanari i Norden, sier Lene Stern i Adelis. Adelis forvalter ca. 10 milliarder kroner og satser på mellomstore, unoterte selskaper i Norden.

Magnus Sjöqvist blir styreleder i Kanari. Han har 35 års erfaring fra IT-bransjen, inkludert 21 år i Accenture.

 

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!
Translate »