Denne ukens store begivenhet for alle som brenner for innovasjon og ledelse var uten tvil Oslo Business Forum som gikk av stabelen på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Konferansen kunne skilte med flotte talere som Rachel Botsman som snakket om verdien av tillit på overbevisende maner, vår mangeårige favoritt Alex Osterwalder og Insead professoren Stephane Garelli som klarte å blande humor og sentrale fakta på en pedagoisk mesterlig måte.  Alt i alt en inspirerende dag som ble blåst i gang av Blåsemafiaen og bød på mange gode talere, dessverre for de som ikke talte påp hovedscenen var det til tider vanskelig å få med seg alt det flotte som ble sagt…

Her er Visma’s Sandra Hovland i aksjon på sidescenen

Som vanlig gikk de to gründerene Christoffer Omberg og Marius Wang, av konferanseselskapet Oslo Business Forum på scenen og annonserte hvem som kommer på neste utgave av konferansen som vil arrangeres den 22. september 2022. Flere kjente navn som Apple gründeren Steve Wozniak og Harvard professoren Amy Edmondson ble annonsert, men de to sparte rosinen i pølsen, nemlig den israelske forfatteren Yuval Harari til slutt. Dette er et scoop og vi gratulerer med både motet til å gjennomføre konferansen, samt evnen til å hente inn toppnavn.