Zaptec er vinner av årets Tech Award!

Vinnerproduktet fra Zaptec heter ZapCharger Portable som er en hjemmelader for elbil.

3in gratulerer!

– Laderen er pakket med funksjoner, enestående sikkerhet og fleksibilitet, er denne ladeplassen perfekt for store kommersielle anlegg og borettslag, samt for familien som trenger å lade bilen sin raskere, sier Zaptec selv om produktet.

ZapCharger sin hjemmelader veier ca 3 kilo i motsetning til dagens ladere på 100 kg. Første avtale har Zaptec fått med Renault, som vurderer å bruke laderen i hele verden.

 

 

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

One thought on “Zaptec er vinner av årets Tech Award!

  1. Jeg mener at d skal la seg gjøre å lage en Norskprod. Motorsykkel i dagens prestanda.mellom 50/60.000. Med vanlig garanti å servise. Å deler jeg har tenkt å bruke gjør så d blir en versting. Som ola i gata har råd til å kjøpe.uten å måtte låne seg over pipa. Alle deler er hitek som sitter på de fleste mc i dag. Du blir ikke styrtrik men du vil for al tid stå i hisorieboka. Som en mann med Tæl å gøds! Interesangt? Får røpe da at motorvalget blir 3sylinder totakt på 900 cc som blir yten 130hk. Uten å vere alt for epplekjekk. Trur jeg vi ikke klarer å få levert nokk. M.v.h. Bertil Engh. En mc dud på 56. Hei!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *