Home Nyheter 7 nyheter du bør få med deg

7 nyheter du bør få med deg

0

Snap har fått en ny CFO, Facebook jobber tilsynelatende med å utvikle sin egen kryptovaluta og Amazon har fått avslag på sin søknad om dronelevering i New York. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av.

1. En ny undersøkelse viser at den selvkjørende Uber-bilen hadde sett den kvinnelige fotgjengeren som ble påkjørt 18 mars og senere drept, men valgte å ikke reagere.

2. Google har utviklet en nye virtuelle assisistent som blant annet kan bestille frisørtimen din og booke et bord på restaurant på en så menneskelig måte at det vil være vanskelig for den andre parten å forstå at det faktisk er en maskin han/hun snakker med.

3. Ifølge Cheddar er Facebook i ferd med å utvikle sin egen kryptovaluta. Facebook Messenger-sjefen Marcus annonserte blant annet forrige uke at han ville forlate sin nåværende stillingen og lede et nytt team som skal se på hvordan Facebook kan ta i bruk blockchain på mest mulig måte.

4. Snap, moderselskapet til Snapchat, har ansatt en ny CFO etter at selskapet har hatt en lang periode med dårlige tall børsen. Tim Stone, tidligere ansatt i Amazon, tar over for Andrew Vollero, som kun har sittet i stillingen i to år.

5. Apple, Microsoft og Uber er tre av ti selskaper som nylig har fått godkjent sine pilot drone-programmer. Amazon henger dermed etter da selskapet fikk avslag på sin søknad om å fly varer innenfor New York-området.

6. Nintendo melder om ny re-lansering av spillkonsollen NES Classic Edition. Konsollen vil ifølge selskapet bli sluppet 29. juni.

7. Facebook står overfor mulig massesøksmål etter at det har kommet frem at plattformen har lagret Android-brukernes meldinger og samtaler via sine apper uten brukernes samtykke.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst