Home Nyheter 7 nyheter du må få med deg

7 nyheter du må få med deg

0
Foto @ Flickr/Brian Solis

YouTubes hovedkvarter har blitt utsatt for et skyteangrep, Mark Zuckerberg får fortsatt gjennomgå etter Cambridge Analytics-skandalen, og Spotify har endelig gått på børs. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av. 

1. Familien til Elaine Hertzberg (49), damen som døde etter å ha bli truffet av en selvkjørende Uber-bil, har inngått et forlik med selskapet.

2. Etter Uber-ulykken har en gruppe tech- og transportselskaper gått sammen og dannet en koalisjon for selvkjørende biler. Formålet er hovedsakelig å forbedre sikkerheten og jobbe for å skape flere økonomiske muligheter.

3.  En kvinnen begynte å skyte rundt seg tirsdag på en uteplass tilhørende YouTubes hovedkvarter i San Fransisco. Tre person er skadet og kvinnen er død. Hun skal trolig ha tatt sitt eget liv med håndvåpen under angrepet.

4. Grindr, en dating-app for homofile menn, har innrømmet å dele informasjon om hiv-statusen til medlemmene med eksterne partnere. Det var norske SINTEF som først varslet om datadelingen.

5.  Spotify har endelig gått på børs. Den første dagen endte prisen opp på 149.1 dollar per aksje, noe som utgjør en samlet markedsverdi for selskapet på hele 26.5 milliarder dollar.

6.  Scott Stringer, byrevisor i New York og ansvarlig for fond med pensjonsinvesteringer i Facebook for rundt 1 milliard dollar, mener det er på tide at Mark Zuckerberg går av som formann i selskapet etter avsløringene om Cambridge Analytics.

7. Sett i lys av skandalen, skal Facebook-grunnleggeren også vitne i retten neste uke om personvern.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst