Airbnb skal begynne å lage hus, Elon Musk har måttet legge en av sine tunnel-planer på hylla og Samsungs mobilteknologi har blitt stjålet og solgt til Kina. Her er syv nyheter du ikke bør gå glipp av.

1. Delingsøkonomiselskapet Airbnb ekspanderer forretningsmodellen sin og skal begynne å bygge hus fra og med neste år gjennom sitt nye initiativ “Samara”, melder FastCompany.

2. Ubers CEO Dara Khosrowshahi innrømmer i et internt møte at selskapet gjorde flere feil i forbindelse med ulykken der Ubers selvkjørende bil endte opp med å kjøre over en fotgjenger. Det interne møte skal ha blitt gjennomført etter at Business Insider bestemte seg for å granske ulykken og skrive en sak om det.

3. NASA-direktør har nå gått offentlig ut og kritisert Elon Musk for å ha røyket marihuana under en podcast-sending i september. Han kaller handlingen for “uakseptabel”.

4. Elon Musk har måttet legge tunnel-planen i Vest-Los Angeles på hylla da naboene i område rundt krevde en miljøgranskning før prosjektet ble iverksatt. Planen om et tunnelnettverk fortsetter dog i andre deler av “englebyen”.

5. Den tidligere Google-sjefen Eric Smidt listet forrige uke opp de tre største feilene han så tech-startups gjøre i dag under et foredrag. Ifølge han så må de begynne å bli mer mangfoldig, være mindre produktfokuserte og mer villig til å samarbeide på et tidlig stadium dersom de skal lykkes.

6. Samsung sin bøybare mobilteknologi har blitt stjålet og solgt til Kina. Summen som tyvene tjente på å lekke informasjonen skal ha vært 14 millioner dollar, ifølge advokatene. I alt er 11 personer  saksøkt som følger av hendelsen.

7. Uber skal ha ha vært i kontakt med to scooter-oppstartsselskaper Lime og Bird for å se på mulighetene for å kjøpe opp selskapene. Oppkjøpet av sistenevnte kan komme på flere milliarder, sier kilder til theinformation.com.