Home Events Appen som skal hjelpe de små å vokse

Appen som skal hjelpe de små å vokse

0
Appen DNB Puls skal hjelpe små bedrifter å ta pulsen på sitt eget firma. Foto @ DNB

DNB gjør seg klar til storlansering av sin nye bedrifts-app. Onsdag presenterer de den innovative løsningen for Open Innovation Lab of Norway. 

Onsdag 6 februar arrangerer DNB og Open Innovation Lab of Norway medlemstreff med tittelen “Kombinatorisk Innovasjon-Kunsten å spille hverandre bedre og lykkes raskere og oftere!”. Og fremst på plakaten står senior konseptutvikler i DNB, Jan Juel Vanberg, for å fortelle om DNB’s innovative verktøy for bedrifter, DNB Puls.

− De aller minste bedriftene der ute trenger et løft, og trenger litt ekstra oppmerksomhet, forteller han. Derfor har DNB fått små bedrifters innput når de nå lanserer appen Puls.

Appen, som allerede ligger tilgjengelig, er laget i samarbeid med små bedrifter, som i en periode har fått prøve appen. I Puls kombineres data fra banken, Brønnøysundregistrene og Skatteetaten. I tillegg kan du velge å dele informasjon fra regnskapssystemet ditt. Du får opp en saldoprognose og nøkkeltall, og kan godkjenne regninger og sammenligne med konkurrenter.

Nøkkeltallene viser driftsmargin brutt ned på varekostnad, lønnskostnad og andre driftskostnader. Appen viser også hvilken kreditt du har gitt dine kunder og den kredittiden du får fra leverandører.

− Dette er en app som er øremerket for de små som vil bli større, forklarer Vanberg.

I tillegg til presentasjonen av Puls, har Open Innovation Lab of norway fått med seg Stefan Lindegaard, grundlegger av Silicon Valley Fast Track og global tankeleder.

Han vil vise hvordan man skal skru på det han selv kaller «Silicon Valley Midset».

Les mer om arrangementet og påmelding her. Arrangementet er åpent for medlemmer av Open Innovation Lab.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst