Den 6. desember arrangerer SMB Norge sin desemberkonferanse på ærverdige hotel Bristol, og i følge SMB Norge leder Jørund Rytman satser de i år på foredrag som gir påfyll av viktige kompetanse knyttet til gründer- og styrekompetanse, i tillegg til gode råd for å selge inn sin forretningside (såkalt «pitching»).

«Mange selskaper vil i 2024 ha god nytte av den ressursen dyktige og kompetente styremedlemmer utgjør, og vi har gode foredragsholdere knyttet til dette temaet. På dette området er det mye å hente, og vi ser mange dyktige ressurspersoner som gjerne bistår, – og i år vil vi også i del 2 trekke på flotte talere som Lars Espen Aukrust fra Aukruststiftelsen, professor i innovasjon fra NHH Tor Wallin Andreassen og Truls Berg, leder av Open Innovation Lab of Norway, sier Jørund Rytman i en kommentar.

-Vi tror 2024 vil bli et krevende år for mange av landets små og mellomstore bedrifter og gode tips for å skape økt verdi og redusere kostnadene er noe våre medlemmer ønsker.

– Spesielt nå etter at regjeringen og Stortinget ønsker flere kvinner inn i norske selskapers styrerom og innfører lovregulert kvotering så betyr det er mange kvinner som er på vei inn i styreverv trenger kurs og seminarer som dette.

I del 2 setter vi i samarbeid med Open Innovation Lab of Norway fokus på den altfor ofte glemte superkraften kreativitet, og med noen av landets ledende fyrtårn på området ser vi frem til en forrykende ettermiddag før vi sammen inntar litt julemat, avslutter Rytman fornøyd.

Du kan lese mer om konferansen og melde deg på her.