Home Nyheter Entra øker innovasjonstakten

Entra øker innovasjonstakten

0
Direktør digitalisering og forretningsutvikling i Entra, Åse Lunde

Som det første eiendomsselskapet, går Entra inn som medlem i Open Innovation Lab of Norway.

(InnoMag opplyser om at Open Innovation Lab of Norway(OIL) er en av InnoMags INSPIRE-partnere)

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper, med hovedkontor i Oslo. Direktør for digitalisering og forretningsutvikling, Åse Lunde sier Entra gjennom medlemskapet i OIL vil komme tettere på innovasjonsmiljøer både i og utenfor Norge.

− Eiendomsmarkedet er i stor endring og vi ønsker å ligge i front i den teknologiske utviklingen. Som et ledd i visjonen om å ha Norges mest fornøyde kontorbrukere satser vi blant annet på å øke innovasjonstakten, forteller hun.

Entras forretningsidé er å utvikle, leie ut og forvalte attraktive og miljøledende lokaler, samt utøve aktiv porteføljeforvaltning med kjøp og salg av eiendommer.

− Vi i Entra er opptatt av å tenke nytt og innovere for å levere løsninger som knytter folk, teknologi og fysiske omgivelser sammen på en friksjonsfri måte som igjen setter oss i stand til å skape en enda bedre kontorhverdag for våre leietakere.  For å få til dette tror vi på å samarbeide på tvers av grenser, sier Direktør digitalisering og forretningsutvikling, Åse Lunde.

Leder i Open Innovation Lab of Norway, Truls Berg, er fornøyd med å få Entra med på laget.

– Vi gratulerer Entra med valget om å bli med i Open Innovation Lab of Norway, sier han.

– Det faktum at en av Norges største og mest innovative eiendomsaktører har valgt å bli med og spille sammen med 40 av Norges ledende innovasjonprofesjonelle, understreker verdien av å utveksle ideer på tvers av bransjer for å klare å innovere i en tid i stadig endring. De beste ideene kommer forbausende ofte i samspillet med dyktige hoder som ser verden litt annerledes enn det man selv gjør, avslutter han.

Vi informerer om at Truls Berg også er redaktør for InnoMag.

InnoMag er Norges ledende innovasjonsmagasin og leverer kvalitetsinnhold uten betalingsmur. Vi er derfor avhengige av støtte fra våre lesere for å kunne fortsette å kunne levere unikt stoff til alle dere som er opptatt av fremtiden og alt det spennende som skjer på innovasjonsfronten, både nasjonalt og internasjonalt.

Dersom du ønsker å støtte InnoMag, kan du sende ditt bidrag via Vipps ved å søke opp InnoMag under "kjøp og betal". Alle monner drar og vi setter stor pris på bidraget! Med vennlig hilsen InnoMag-teamet!

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst