Det innovative norske wifi-selskapet Eye Networks har inngått en avtale med Amazoneide Eero om distribusjon av mesh wifi-produkter og tjenester til nordiske bredbåndsleverandører.

– Dette er vår hittil mest omfattende distribusjonsavtale, sier Jan Pedro Tumusok, administrerende direktør i Eye Networks.

Eeros løsning for bredbåndsselskaper kombinerer eero-maskinvare med programvare og tjenester. Løsningen gjør bredbåndsleverandørene i stand til å levere brukervennlige mesh-nettverk til kundene, med verktøy for analyser, administrasjon og support. En mobilapp og sikkerhetstjenester inngår også i løsningen.

Mesh-nettverket eero, som frem til nå kun har vært tilgjengelig i USA og utvalgte europeiske land, kommer nå endelig til Norge og Norden. Eeros innovative produkter har i følge Tumusok fått bred anerkjennelse, og de fremheves i følge ham som en av de raskeste mesh-løsningene på markedet.

 

Infrastruktur for smarthjem

– Eero tilbyr det beste fra to verdener: Skalerbarhet og sentrale backend-verktøy til tjenesteleverandørene, og samtidig brukervennlighet og høy ytelse til sluttbrukerne. Det første kundene legger merke til er hvor lett dette er å installere: Åpne opp boksen, plugg inn strømkabelen, last ned mobilappen og la den guide deg gjennom oppsettet, sier COO Linda Firveld i Eye Networks.

Wifi-ekspertise

Den nye distribusjonsavtalen gjør Eye Networks til eeros første distribusjonspartner i Europa for løsningen eero for Service Providers.

Tumusok ser avtalen som en anerkjennelse av Eye Networks’ inngående fagkompetanse og tekniske ekspertise på området.

– Vi ønsker å være ledende på wifi i Norden. Denne posisjonen befester vi ved å samarbeide med en internasjonal pionér og tungvekter på wifi og smarte hjem, sier Tumusok.

Om Eye Networks

Eye Networks ble grunnlagt i 2005 som systemintegrator og distributør av telekommunikasjonssystemer, med mål om å forbedre internettopplevelsen i hjemmet. Virksomheten tilbyr tjenester, maskinvareløsninger og domene-ekspertise til norske og nordiske bredbåndsleverandører, med fokus på wifi og analyse. Selskapets hovedkontor ligger i Oslo.