Home Fremhevet Hvem er verdens 50 mest innovative?

Hvem er verdens 50 mest innovative?

0
Verdens mest innovative virksomheter

En drøy uke etter Apple’s lanseringsjippo med mye kjendiseri og ditto store ord, men lite reell innovasjon lanseres denne uka en liste som bør bekymre Apple aksjonærer.

For første gang på det amerikanske konsulentselskapet BCG‘s årlige liste over verdens mest innovative selskaper er Apple ikke lenger på topp. Både Google og Amazon klatrer forbi på listen der over 2500 innovasjonsansvarlige over hele verden har stemt frem sine innovasjonsidoler. For våre lesere er det verdt å nevne at teknologiselskaper nå har 9 av de øverste plassene, det er kun Adidas som blander seg inn med en 10. plass.

Titter man litt lenger ned på listen er tradisjonelle industriaktører som for eksempel Boeing og McDonalds tungt representert på lista med over halvparten av plassene over de 50 mest innovative virksomhetene.

Rapporten «The Most Innovative Companies 2019: The Rise of AI, Platforms, and Ecosystems» peker også på at innovative virksomheter omfavner AI som et verktøy også for å forbedre innovasjonsprosessene.

1. Alphabet/Google
2. Amazon
3. Apple
4. Microsoft
5. Samsung
6. Netflix
7. IBM
8. Facebook
9. Tesla
10.Adidas
11.Boeing
12.BASF
13.T-Mobile
14.Johnson & Johnson
15.DowDuPon

Du kan lese resten av lista her.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst