Home Nyheter Hvor går byggebransjen? – Frokostmøte med fokus på nyskapende prosjekter

Hvor går byggebransjen? – Frokostmøte med fokus på nyskapende prosjekter

I neste uke inviterer byggebranjen til et frokostmøte hvor de går sammen om å vise konkrete prosjekter der innovasjonen har gitt konkrete håndfaste resultater og verdi for kundene.

0

I neste uke inviterer byggebranjen til et frokostmøte hvor de går sammen om å vise konkrete prosjekter der innovasjonen har gitt konkrete håndfaste resultater og verdi for kundene.

Gruppen er etablert som et grep fra RIF (Rådgivende Ingeniøres Forening) side for å styrke innovasjonskraften i hele byggebransjen, og på frokostmøtet den 13. mars har de plukket ut noen av de mest spennende prosjekter innenfor Smart Energi, Smarte bygg og Smart Samferdsel.

Tania Waage Leporowski, innovasjonsansvarlig i Multiconsult ASA sier i en kommentar at hun håper at ulike aktører i alle deler av Bygge- og anleggsverdikjeden, samt beslutningstakere vil finne veien for å kunne danne seg et bilde av hva som skjer på innovasjonsfronten.

Rådgiverne i RIF ønsker å bidra til å løfte bransjen samlet, slik at både innovasjonsevne og kvaliteten på leveransene øker. Som Tania sier det; – Det er mange prosjekter som er gode eksempler på at bransjen er flink til å ta i bruk nye metoder og verktøy, ikke minst på samhandlingsfronten. Det skjer mye spennende i byggebransjen om dagen!

Børsnoterte Multiconsult har lenge fokusert på ny energi, og de presenterer selv en nyskapende fryselager løsning, med kortreist energi som er høstet miljøvennlig, lagret effektivt og styrt av et innovativt styringssystem basert på kunstig intelligens.

Frokostmøtet er gratis, – og du kan melde deg på her; https://www.rif.no/frokostmote-innovasjonsprosjekter/

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Pssst