Hvordan vil verden se ut i 2030?

Er du nysgjerrig på hva som vil prege samfunnet i 2030? I dag, 10. mai, går konferansen ”Future Insight 2030” av stabelen. Her vil noen av verdens fremste eksperter på innovasjon og utvikling gi oss et innblikk i hva som vil prege verden og måten vi arbeider på i 2030.

”Future Insight” er en arena for nytenkning og en introduksjon til nye trender som vil forandre verden og hvordan vi jobber. Dagens hurtige teknologiske utvikling endrer fundamentalt innovasjonsperspektivet, og det er essensielt å ha kunnskap og evne til å tilpasse seg de endringene som skjer nå – og i morgen.

På konferansen vil noen av verdens fremste eksperter på innovasjon og utvikling å ta oss med på en reise 15 år frem i tid. Hvordan vil teknologien påvirke måten vi jobber på? Hvordan vil virksomheter samarbeide? Hvilke trender vil sette preg på verden i 2030?

I løpet av en ettermiddag vil du få et unikt innblikk i hva som foregår i noen av de fremste innovasjonsmiljøene i verden. En av foredragsholderne er tidligere forskningssjef i IBM, Kris Singh. Singh  startet sin IT-karriere i Sillicon Valley for over 25 år siden og er nå president for instituttet Service Research Innovation. På konferansen vil han snakke om noen av nøkkelelementene for digital innovasjon.

– Det er viktig å huske at man kan ha alle verktøy og kunnskap i verden, men det spiller ingen rolle om du ikke vet hvordan du skal bruke dem. Jeg kommer derfor til å ta for meg nøkkelfaktorene først og deretter vil jeg snakke om hvordan man kan implementere dem på en måte som bidrar til økt digital innovasjon, forklarer han.

For å høre mer om Singh og hva han skal snakke om, se film øverst i saken.

Andre foredragsholdere vil være Paul Iske, grunnleggeren av Institute of Brilliant Failures, Leif Edvinsson, en av verdens fremste eksperter på kunnskapsbasert ledelse, Rajiv Vaid Basaiawmoit, leder av arbeidet med åpen innovasjon ved universitetet i Aarhus, Sjur Dagestad
, tidligere forskningsdirektør i Tomra, og Truls Berg, seriegründer og ansvarlig redaktør i InnoMag.

Følg med på InnoMag for oppdateringer fra konferansen.

Vi opplyser om at InnoMag er en samarbeidspartner av konferansen.

Tips oss

Har du et godt tips til en sak vi bør skrive om? Send ditt tips til post@innomag.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »